Bu sitede gerçekten çok akıllı bayanlar var, tüm samimiyetimle söylüyorum.
"Biz ailece şöyle güzeliz, böyle güzeliz, yok bizim burnumuz şöyle güzeldir, yok efendim gözlerimi babamdan aldım, estetik olmadığına dair doktor raporu getireceğim" falan filan zırvalarını çok büyük bi kesim ağzı açık ayran budalası gibi dinlerken sizler ne de güzel gerçeği ortaya sermişsiniz. Tebrikler!
Bazıları da doğrucu Davut arkadaşlara " kıskanç " gibi ithamlarda bulunmuş. Ben birini kıskanacak olsam şahsen Adriana Lima'yı kıskanırdım. Adriana'nın 25. Sınıf bir imitasyonunu değil... Üstelik de boyunun 1.60 bile olma ihtimali şaibeliyken :) Burda "kıskanç" yaftası yemiş diğer arkadaşlar için de öyle olduğunu düşünüyorum.
Her esmer tene, mavi gözle Adriana Lima olunsaydı, bugün Adriana'nın esamesi okunmazdı. Ilk acun'un kutu kutu pense yarışmasına geldiğinde, Okan Bayülgen Adriana'nın benzeri kızları her mahalleden bi tane çıkarmak mümkün ama onun verdiği pozun, enerjinin bambaşka olduğuna dair sözler söylemişti.
O yüzden Fatmagülcük yanlış sularda yüzüyorsun. Hem ne demiş Sezen "başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin" hahay.