kızlar hangi bölümde oynadı hangi dk da ben bulamadım çok merak ettim ya
Yeni sezonun 1. bölümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hangi bölümde oynadı hangi dk da ben bulamadım çok merak ettim ya
sağol canım bakıcam da hepsini izlemek istemiyorum kaçıncı dkya doğru çıktığını biliyo musun?Yeni sezonun 1. bölümü
sağol canım bakıcam da hepsini izlemek istemiyorum kaçıncı dkya doğru çıktığını biliyo musun?
Bilmiyorum izlemedim hiç o diziyi
ben de izlemiyorum da merak işte :)
google direk dizi ismini fatmagül fakıy diye yaz çıkıyor onun sahnesi![]()
104.bölüm dimi ya bölüm bile çıkmıyo bulamadım sinir oldum bakmıcam :)
Eki Görüntüle 828236 bakin ne buldum kiz o zamanlar bile komik komik lensler takiyormus herhalde burda yeni baslamis estetik yaptirmaya ama eski halinde ki sirinlik yok simdi gercekten tatliymis lensleri olmasa bu kizin estetik yaptirdigini biliyordum ben cunku insan survivorda makyajsizken bile cok guzel olur mu yani kusursuz bunda bir estetik eli var demistim hala da oyle dusunuyorum ben
Eki Görüntüle 828236 bakin ne buldum kiz o zamanlar bile komik komik lensler takiyormus herhalde burda yeni baslamis estetik yaptirmaya ama eski halinde ki sirinlik yok simdi gercekten tatliymis lensleri olmasa bu kizin estetik yaptirdigini biliyordum ben cunku insan survivorda makyajsizken bile cok guzel olur mu yani kusursuz bunda bir estetik eli var demistim hala da oyle dusunuyorum ben
Vahide Gördüm'ün Hürrem olmasından bile saçma olmuş bunun cariye olması.
O yüzyılda botox mu vardı, lens mi vardı, dudakları şişirtip, lazerle favorileri-sakalları aldırmak mı vardı? O kadar yapay ki yakışmıyor.
Birileri sürekli bunu bize sunucu, oyuncu vs diye dayatıp dursa da bundan bi cacık olmayacak. Bu tarz yarışmalarda ünlü olduğunu sanan diğerleri gibi unutulup gidecek. O yüzden halen prim yaparken azıcık cukkayı doldursun.
valla estetiksiz hali çok tatlıymış ya insan Allah vergisi güzelliğiyle neden oynar ki
şimdiki hali çok yapay itici resmen ya
estetiksiz haliyle tatlıymıs evet ama ben kızın akıl sağlığından suphelıyım onun derdı sadece adrıanaya benzeyıp un yapmak oldugu ıcın yapaymı doğalmı goze guzelmı gelıyor dıye dusunmuyor bence yoksa bır ınsan kendıne bunu nasıl yapar ki.
İnanmıyorum elma yanaklı yuvarlak yüzlü tatlı anadolu kızından limaya oynamış bravoEki Görüntüle 828236 bakin ne buldum kiz o zamanlar bile komik komik lensler takiyormus herhalde burda yeni baslamis estetik yaptirmaya ama eski halinde ki sirinlik yok simdi gercekten tatliymis lensleri olmasa bu kizin estetik yaptirdigini biliyordum ben cunku insan survivorda makyajsizken bile cok guzel olur mu yani kusursuz bunda bir estetik eli var demistim hala da oyle dusunuyorum ben