- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
İyi de hannah estetik cerrah söyledi kaşlar botoxlu diye, çünkü kaşı çatış şekli normalini çatarkenki gibi olmuyor, kasların aktivitesi değişiyor başka bir çatış oluşuyor, ne gülünç kaş çatma şekilleri var onun adada hatta birtanesi var bir türlü bulamıyorum olsa eklicem saçı sıkı toplamakla hayatta olmucak cinsten ama artık internette yok şuanda :) ben de kaşını kaldırttıysa bir ebru gündeşinki kadar kaldırtti demiyorum az kaldırttı tabi ki böylece göz şekli de ortaya çıktı, bakışları da tazeleşti üstelik adriana nın kaşları da çok kalkık değil az kalkık, ama son halllerinde çok düşük o kaşlar, etkisi geçmiş ve yeniletmiyor, birkaç milimlik kaldırtma dikkatli gözlerden kaçmıyor, zaten kenan erçetingöz ün programına gelen ünlülerin estetik cerrahı ilk önce kaş ta botox var dedi ardından burun dedi, ne yalan borcu var adamın
yok canım yalan borcu yokda,benimde kaşlarım düşüktür bi kere toplayayım dedim bu yaşıma geldim hiç öyle çok sıkı toplamamıştım. bi topladım kaşlarım okadar havaya çıktıki resmen yüz gerdirme yaptırmışım gibi oldum.iğrenç oldu