Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnun suni gözükmesini ben de beğenmiyorum, onun dışında doğal olduğunda çok güzel oluyor, çoğu insan olmuşken çok artistik bir burun olsun istiyor, ama sonuç hiç iyi olmuyor bana göre de...
çelik- sevenler anlar çekenler anlar mı ne öyle birşey işte
baştan aşağı değişmiş klipte oynadığını unutmuş herhalde estetik yok ve gözüm kendi rengi derken klip ortaya çıkmaz sanmış
klipteki kız o değilmiymiş aa benzioduda klipteki kız kendi halinde hoş bi kız ama
evet lensmiş canım gerçi kendisine sorulunca numaralı lens takıyorum kendi göz rengim diyor
klipteki kız o değilmiymiş aa benzioduda klipteki kız kendi halinde hoş bi kız ama
evet lensmiş canım gerçi kendisine sorulunca numaralı lens takıyorum kendi göz rengim diyor
gerçekten on numero hatun değil mi
güzellikte son nokta, zirve diyebilirim![]()
Canım burada da yüzünde operasyon var. Dudakları normalde çok ince çünkü, vivianduygunun eklediği resimlere bakarsan görebilirsin farkı. Bu fotoğraf vize için çekilmiş olabilir. Sanırım vize için çekilen fotoğraflarda lens kabul edilmiyordu. Yani ben öyle biliyorum..
Çeliğin klıbndeki kız zaten Gül olsaydı kendine yazık etmiş olurdu bu kadar estetikle.. Klipteki kız çok duru güzel gelmişti gözüme.
burnu da çok güzel değil mi?Hala spikerlik eğitimine devam etme isteği olması beni güldürüyor.
Biraz da olsa insan kendinin ne olduğunu bilmeli.
Hiç mi izlemedi acaba yarışmayı ülkemize döndükten sonra?
Biraz durup kendine bakmalı dışarıdan. Hahah.
Neyse...
Adriana ile cidden alakası yok diye düşünüyorum artık.
Zaten uçakta karşılaştıklarında Adriana Lima da benzetilme konusu için "birazcık" demiş.
![]()
![]()
![]()