• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

hahahahahaha aynen cnmya:9::9::9::9:
xxxxxx

buda fatmagülün facesi duygu değerlim vivianduygu bu herşeyi açıklıyor sanırım kızlar
:27::51:

Facebook adresi paylaşmak yasaktır, hele ki bu adres size ait değilse kesinlikle yayınlayamazsınız!

Hanımlar,
emin olmadan insanlar hakkında yazıp polemik yaratmayın, koca insanlarsınız tartıştığınız konuya bakın, Fotoğraflarla Eski Anılar Yeni Düşler bölümünde açılmış bir topikte tartıştığınızın farkında mısınız? Güzellik görecelidir, beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuzdur ama bunun için tartışmak ve tartışmakta ısrar etmek:ssz: böyle bir topik sebebiyle ceza almak şstediğinize emin misiniz?

Bu son uyarıdır, bu manasız çekişme devam ederse haklı haksız bakmaksızın polemiğe giren herkesi banlayacağım...

bence adriana limaya benzetmek için kendini baya bi estetik yaptırmış burun,dudak,yanaklar zaten farketmedinizmi konuşurken ağzı,yanakları bi tuhaf oluyo kasılıyo ama ne olsun güzellikteson nokta onca estetik olanların halinide görüyoruz ne demişler eşşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir:))))

bence adriana limaya benzetmek için kendini baya bi estetik yaptırmış burun,dudak,yanaklar zaten farketmedinizmi konuşurken ağzı,yanakları bi tuhaf oluyo kasılıyo ama ne olsun güzellikteson nokta onca estetik olanların halinide görüyoruz ne demişler eşşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir:))))

Guzel guzelde bence hic konusmasin mimikleri berbat cok itici

hahahahahaha aynen cnmya:9::9::9::9:
xxxxxx

buda fatmagülün facesi duygu değerlim vivianduygu bu herşeyi açıklıyor sanırım kızlar
:27::51:

Gerçekten artık ne yapmaya çalıştığınızı anlayamıyorum.Burada belirli birkaç kişinin mesajlarını okumadan geçiyorum,görmemezlikten geliyorum cevap vermemek adına ama artık yeter. Sizin bahsettiğiniz adresin benimle ne ilgisi var?
Siz "duygu değerlim" yazısının survivor duyguya ithafen yazıldığını anlayamıyor musunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsunuz?

Son düzenleme:
Bir kere daha maşAllah :nazar:

v201305291540381077315344_zps12d3e2cb.jpg

saçları çok güzel

gözlerine lens takmasa daha bile güzel görünür.

ten rengi harika görünüyor.

daha doğal olsa dediğim gibi çok daha hoş görünür.

mesela saçlarını kısaltsa biraz,lenslerini çıkarsa

çok hafif bir makyaj daha hoş kıyafetler....

iri ve güzel dudaklarına hafif bi parlatıcı.:31::31::31::31:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bence de lens takmasa çok çok daha güzel görünür.Ya da çok istiyorsa başka bir lens olabilir. =)Kendi göz şekli güzel.Gözlerini güzel yapan rengi değil zaten.
Saçlarına zaten hayranım :nazar:

Son düzenleme:
istese daha da bebek gibi olur abartıdan uzak olması ve biraz değiştirmesi lazım tipini:nazar::31:

aynı isimden birçok insanda olabilir doğrudur hele ki sık rastlanan isimse, ben ladygeorgia nın paylaştığı hesaptan bahsetmedim, zaten anlamamak imkansız en özel resimler paylaşıldı, en özel bilgiler paylaşıldı, bunları halktan insanların yapmadığı anlamak bile bu kadar zor mu

Son düzenleme:
berrylips Allah aşkına bana buraya konan o özel resimlerden birkaçını gösterin rica ediyorum gösterin.Yahu sizinle aynı başlıkta paylaşım yapıyorum ama sizin dediğiniz özel resimleri bir ben mi göremiyorum.
İnstagram,Twitter,Facebook gibi sitelerden herkesin rahatlıkla bulabileceği fotolar bulunup buraya ekleniyor.Ben öyle yapıyorum.Çıktığı programlar internete düştükçe bilgisayarıma indirip görüntü alıyorum ve ekliyorum.Ne onun katıldığı programlarda çalışan bir set görevlisiyim ne de dakka başı yanında dolaşan, fotoğraflarını çeken arkadaşıyım.
Hani bu paylaşım sitelerini bilmiyorsunuz dicem ama 70 yaşında bir hanım değilsiniz ki bunlardan haberdar olmayasınız.
Daha özel fotoğraflarını kendi hesaplarında paylaşan ünlüler var demek o ünlülerin başlığında olsak ve bu fotoğrafları eklesek neler neler diyeceksiniz.
Vallahi sıkıldım artık.Beğenimi dile getirince illa ki Fatmagülün arkadaşı,anası,kardeşi hatta ve hatta kendisi mi olmak zorundayım?Bu kız bu kadar çirkin bir kız mı beğeneni olmasın ?
Dünya yıkılsa umrumda olmaz ben güzele güzel derim arkadaş.Nokta.

Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi kızın.Ben bu kıza çirkin diyince onun güzelliği azalıp bana eklenecekse diyeyim valla :52: Öyle bir şey var da ben mi bilmiyorum yoksa :44:
Len :44: Tüh be :27:

625659_177678579051101_2038597405_n_zps80f873e0.png

vivanduygu sen değilsin ona eminim ben ama cidden bazı yazanlar burya fatmagül buna çok eminim. senin bulduğun fotoğrafları facebook beğeni sayfasında görmüştüm zaten.

komik davranışlara hiç gerek yok ki, hiç kimse bu kız için çirkin demedi, en azından ben demedim, sadece halkın içinde bile bundan daha güzeller çok var dedim, yani sıradan dedim! siz buna ortalamanın üstünde güzel diyorsanız hiç güzel görmemişsiniz dedim çünkü bu kadar çabaya rağmen sonuç bu! ha çirkin mi tabii ki değil, hangi doktor çirkin sonuç çıkartır ki sonuçta itibar diye birşey var, ayrıca izmir de yaşayan kk kızları olarak hep buluşuyoruz ve güzellikte standardımız emin ol adriana ya benzeme çabası değil - hiç kimse birine benzemeye çalışmasa da- standardımız hollywood yıldızları güzelliği desem abartmış olmam -arkadaşlarımdan özür diliyorum hiçbirimiz kendimizi övme çabasında değil son derece mütevazi davranışlıyız herbirimiz üstelik- bu arada bu son belirtmeyi övmek için değil durum belirtmek için yazdım, arkadaşlarımı yine tenzih ederim sevmezler böyle lafları ama, yani diyorum ki bu kız bu kadar çabayla bile sıradan çevresi ve kendisi reklam kampanyası yapmasın buralarda sıradan vatandaş gibi, ben şöyle kanıtı vs. yazdıkça sinirlenilip çirkin mirkin lafları bunun için yapılıyor,daha önce de yapıldı,tam da ilkokul kafalı fatmagül ve kankalarının kafa yapısına uyan şekilde bir davranış çok yakıştığını belirtmeliyim, ben kimseyi şikayet etmicem sonuçta herbirimiz yüzyüze görüşen insanlarız zaten izmir de fatmagül fakı yı sıradan bulan kk üyeleri olarak :)

Son düzenleme:
Back
X