Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soundcum, bilemem ki, kesin birşey söyleyemem, herşey değişmiş vaziyette zaten, burun zaten tek başına bile insanı ne kadar değiştiriyor, hele kaşların kaldırılması bambaşka yapar insanı, ben bu konuda kesin emin olamam, emin olduğum konularda konuşuyorum biliyorsun, bu konuda bilgim yokSenin taktığın şey insanların yanlış birşeye bu denli inanıp birde üste çıkarması çünkü aynı şeye bende takığım..![]()
Çeliğin menajerine mesaj çektim bakalım dönceklermi?
Yani bilemiyorum %50 o % 50 o değil =) Sence Berry?
ne kanıtı ya haberım yok benım? merak ettım![]()
Vivianduygu ciddiyim tabi ne var bunda sorulur öğrenilir kulaktan dolma boş şeylere inanacağıma en basit şeyi bile sorar araştırır öğrenirim. Aslında sen bizzat söylesen ne iyi olur =) Gülcüm yaa canım benim bitanem kendi resimlerini ekleyip ekleyip duruyorsun ahh yoruluyorsunda canımmmm bitanem benim![]()
![]()
Bu arada klipteki kıza 24 diyenler var OHA OHA yani yok 34Orada o kız en fazla 18 falan mimikleri teni diriliği salınıvermesi biraz takip yahuuu *-*
iyi de burun ameliyatı sonrası ödem diye birşey var ve hiçbiryerinizdeki ödeme benzemez, bu fotoda da belli burunun her yerindeki ödem bunu dr açıklar der ki şimdi ameliyat olacaksın, burun kırılacağı için dokuların ödem tutucak baya uzunca bir süre burnun hiç hoşuna gitmicek, heryeri ödemli olacak, ucu da top gibi olacak sakın endişelenme burnunun hali hep öyle olmucak, özellikle yanlardaki ödem için şu masajı yapacaksın onun geçmesi baya bir sürecek bol bol masaj yapman lazım ( gülün burnunun yanlarındaki ödem yani burnun elmacık kemikleriyle birleştiği yer) orası baya ödem tutuyor kırılmaktan dolayı, ardından ucu uzun süre top gibi kalıcak tastamam ödemsiz halini alması bir yılı bulur, ödem iyice azalır 6 ayda ama bir yılda anca tamam olur çünkü burun ve yüz kemikleri kırılıyor tatlım der ve aynen öyle olur, bu bende de ameliyat olan arkadaşlarımda da öyle oldu, hele elmacık kemikleriyle birleştiği yer baya uzun süre illet ediyor ama burnun ödemlenerek en çok tepkiyi verdiği yer orası çünkü o yüz kemiğinin kırılması baya tepki veriyor yüzde ve orasının ödemli olmasının tek sebebi kırılmasıdır arkadaşlar, öyle sıcaktan, tuzdan falan ödemlenmez, istediğiniz tanıdığınız estetik cerraha sorun resmi gösterin, vardır muhakkak arkadaş eş dost çevrenizde size aynısını söyleyecektir,ameliyattan sonra da niye geçmiyor niye geçmiyor diye dr. unuza koştuğunuzda da aynı cevabı alırsınız geçicek böyle kalmıcak yüz kemiği kırılıyor dokuların hiç tepki vermicek mi sandın ben sana ne dedim der ve aynen dediği gibi yüzün verdiği bu tepki uzunca bir süre sonra geçer, ben şahsen hiçbir resim karesine girmemeye özen göstermiştim o süre, böyle görüntüler çıkabiliyor çünkü gerçekten burun çok kötü gözüküyor oralar ödemliyken, ben şimdi sorsam kendi dr. uma bu resmi gösterip ya da mesajla atsam alacağım cevabı adım gibi biliyorum o kadar sıkıntısını benim de arkadaşlarımın da çektiği şey sonuçta, ha bu arada türkan şoray ı da çok estetikli diye çok eleştiriyorlar ama, kendisi en sevdiğim türk oyuncu olmamasına rağmen diyebilirim ki türkan şoray efsane olurken kimseye benzemeye çalışmadı sadece türkan şoraya benzedi benim saygım sonsuz o yüzden
resim çıkmamış 24. sayfadaki resim
sound sen çok yaşa emi akşam akşam kahkalara boğdun beni gülmektençok tatlısın valla
bence vivianduygu değil ama burda yzanaların bir kaçının fatmagül olduğuna hiç şüphem yok
![]()
Benim saçlarım çok kuru, yıpranmış durumda.Benimkinde bile kendini gösterdiyse herkes de gösterir diye düşünüyorum ama işe yaramazsa da beni suçlamak yok
Aslında iki ürün söylicem.Birisi saç süzleştiricisi.Diğeri parlaklık verdiğini iddia eden bir ürün ki gerçekten veriyor.
Saç düzleştiricisi Remington Shine Therapy=)
Saç ürünü ise oasis magic finish adlı ürün.Aslında John Friedanınki de güzel ama bu daha iyi sanki.=)
![]()
Maşallah
![]()
Ay bu resme mi maşallah yani gözleri lens yüzünden exorcism filmlerinden fırlamış gibi veya bi yılankadın gibi görünüyo tövbeler olsun
Ay bu resme mi maşallah yani gözleri lens yüzünden exorcism filmlerinden fırlamış gibi veya bi yılankadın gibi görünüyo tövbeler olsun
O resme masallah dediğinde yorum bulamadım diyecek![]()
yani LAL oldum sıfatlarım tümleçlerim tükendi aklıma bişe gelmedi yedeklerim kayboldu beynim durdu FATAL ERROR verdim ama sen müthiş bulmuşsun Exorcism ayy halen gülüyorum tam CUK yani CUK CUK hatta
![]()
![]()
![]()
Seven 1 kişi zaten #direnvivianduygu![]()
![]()