- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
yazısında okudum forumdada paylaşmışlar bir şort bir ayakkabı 2 thirt aldık demiş ,çantalar kontrol ediliyor demiş farklı birşey alanlar diskalifiye ediliyor diye,lens solisyonudamı almamış ya ben hiç bir şey anlamadım.bu yarışma için yalan filan diyorlardı sanırım cidden doğru lensle katılabildiğine göre.birde bi lafına takımdım programda oyunculuk düşünmüyorum bana göre değil demişti şimdi gelecekde ki planı oyuncu olmak diyor. sunuculuğu beğenmedi sanırım.ayrıca hiçde çekingen ve utangaç değil bence kendine gereksiz fazla bile güveniyor hayal kırıklığı yaşamasa. bu kızı başta çok sevmiştim ,çok sıcak geliyordu özellikle sürekli gülümsemesi ( gülümsemesi gerçekten çok güzel)ama yalanları okadar soğuttuki kendinden.birde adada ben hariç herkes kazanmaya birnci olmaya gelmişti demiş ,ne amaçla geldiğini kendide itiraf etti işte bu sözüyle resmen şöhret olmak için gelmiş ,çok çekingen bir kız işte
Hadi ya oyunculuk mu düşünüyormuş şimdide.
Daha 1 kaç hafta önce oyunculuk düşünmüyorum yapmam yetenek olduğunu düşünüyorum demişti. Dengesizini yalancısını gördümde bu kadarına pes doğrusu. Baktı sunuculukta iş yapamıyacak, gündemde kalmak için oyunculuğa el atacak desene..
O mimiksiz suratıyla sürekli 32 diş sırıtmasıyla oyuncu asla olmaz. Sunuculuk bir nebze ama kızda duygu denilen bir şey yok. Dağhan'a laf sokarken, gülerken, duyguyla konuşurken hep aynı ifade.
Ayrıca dikkatimi çekti bu kızda cidden hiç mimik yok. Ben botokstan anlamıyorum ama dikkatimi çekti ne bir kırışıklık ne bir çizgi oluşuyor o kadar gülüyor güneşe karşı duruyor.
Kendisi bir röportajında ünlü olmayı, dikkat çekmeyi çok sevdiğini söylemişti. Baktı oyunculuğuda beğenmezse artık ünlü birisiyle aşk yaşamaya başlar sırf şanı yürüsün diye.
Vasviye teyzeden bir alıntı yapayım dedim; Ünlü olacam adrianaya benzeyecem diye ne çektin be Fatmagül!
O kadar estetik yaptırdın lens taktın, survayvırlara gittin aç kaldın. Tuncay'la aşk yaşadın üzerine boynuz yedin. Sunuculuk yapayım dedin eline yüzüne bulaştırdın. Değdi mi be kızımmm !! Hayır ünlü olacan da napacan, dizilere çıkıp ağlama sahnesinde bile 32 diş sırıtacan mı? Olma demiyorum kızım ol ol ama hakkını ver bari !..

Son düzenleme: