Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de makyaj tekniklerinde burun kemiğine aydınlatıcı sürme olayı var.Onu da sürüyorsa iyice parlıyordur burnu.
Bu kız eğitimini tamamlamadan neden sunuculuk işine girdi hiç anlamıyorum.
Bugün izledim hiç beğenmedim sunumu çok heyecanlıydı kafası omzu ayrı oynuyordu resmen.
Keşke eğitimini bitirip başlasaydı adadan geleli 1 ay bile olmadı balıklama atladı hemen.
Bu kız eğitimini tamamlamadan neden sunuculuk işine girdi hiç anlamıyorum.
Bugün izledim hiç beğenmedim sunumu çok heyecanlıydı kafası omzu ayrı oynuyordu resmen.
Keşke eğitimini bitirip başlasaydı adadan geleli 1 ay bile olmadı balıklama atladı hemen.
Evet ,kendini izleyince görecektir.Kafa,omuz hareketlerini çokça yaptı.Garip görünüyordu.Hayır onu yapmak da bir hünerdir.Kendimi kassam yapamam ama![]()
Güzel kadınlar her zaman bir adım öndedir bu hayatta.Kim ne derse desin.Evet belki de haksızlık ama durum bu...
Canım Gül'ün gözleri lens. Arkadaşı zaten çevir gazı yanmasın yaparken bizim söylediklerimizi teyit etmiş oldu. İlk başta yok doğal zart zurt dedi, sonra estetik olmuş olmamış kime ne ye getirdi olayı. Ben ona resim koy doğalsa dedim hesabını kapatmış. Kısacası kızlar arkadaşı farkında olmadan, söylediğimiz her şeyi onayladı.![]()
Ayrıca bu kızın gözleri doğal mavi, ağzı burnu saçları Gül ile alakası yok. Burçin abdullah'ın küçüklüğü olabilir.
Bir şey daha ekliyeceğim eğer bu kız geçekten gül olsaydı program program gezip bakın bu benim çocukluğum derdi. :))
Kızlar ya belki fatmarose'un öz kardeşi değildir bu kişi iyi niyetimizi koruyalım hahahahfatmagülün abisi nede çok benziyorlar dimi birbirlerine
![]()