• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Adriana Lima deyince dalgalı saçlar mavi gözler ilk gelir aklıma ama alttaki fotodaki imajıyla birebir olmak istemiş sanırım hep düz çünkü Brezilya fönü yaptırmış olabilir :)

Adriana+Lima+Sexy+Eyes%25284%2529.jpg

Eklemek isterimki taklitler asıllarını yaşatır.

Özellikle sormamı isteyenler oldu. gözlerin lens mi?

Hayır değil. ama sol gözüm numaralı zaman zaman takıyorum.
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız güzel.Bende estetikli ve lens takan birisiyim ama daha sormadan yada iltifat aldığımda hepsini kahkalarla sayıyorum estetiğimide gözlerimin lens olduğunuda, burda bu kızın eleştirilmesi komik derece yalan söylemesi yüzünden, bu onu itici yapıyor her insanı yapar.Hadi estetiklerini söylemeyebilir olabilir ama gözlerinin lens olduğu adadaki resimlerinden diğer programdaki resminden o kadar belliki ben bile yemin edebilirim gözlerinin lens olduğuna güneş vurmuş içinin kahvesi olduğu gibi gözüküyor :1: lens işte neyini saklıyorsun nedir bu kompleks ya

Çevir kazı yanmasın Fatmgülcük =) Lens arkadaşlar gözleri lens kimin değil Seda Önder in gözleri mavidir ! karşılaştırın görün farkı bu kızın gözleri lens.

İnsan hiçmi utanmaz onu anlamıyorum kimse sana çirkin demiyorken bu aşağılık kompleksi nedir :D :33::33:

Seda Önder kim ?

Fatmagülün estetik ve lens iddialarını yalanlamasının nedeni "Adrianaya benzemeye çalışıyor" denmesin diye ,belli.
Aslında burada sürekli dönen geyik çok abartılı.Evet Fatmagül Adrianaya benzemek istiyor.Aslında bu o kadar doğal ki.Belli ki birileri Fatmagüle Adriana Limaya benziyorsun demiş.Fatmagül de zamanla daha da benzemek istemiş ve saçının,gözünün rengini ona benzetmeye çalışmış.Dudaklarına dolgu uygulatmış.Bence başka da bir şey yok.Burada kızı Çiğdem Savaşla bile kıyasladılar yahu.Fatmagülün davranışı abartılacak bir şey değil.Zamanla karakteri oturdukça, ne kadar güzel olduğunun farkına varınca vazgeçecektir zaten.

Ayrıca lensinin rengi çok çirkin.Kendi göz rengi kesinlikle daha güzeldir.
Ek olarak önceden de yazmıştım şimdi de yazıyorum kendisi Adriana Limadan katbekat daha güzel.Onun sert yüz hatlarına kıyasla Fatmagülün çok yumuşak,narin yüz hatları var.Özgü Namalı andırıyor bazen.

faf_zpsc73cae58.png

482400_448498718573870_1249469494_n_zpsd33a44d8.jpg

Son düzenleme:
Seda Önder genç şarkıcı hanımkzımız oldukça edepli düzgün bi kızdır. Gözleri lens değil ora kesin :D

Derdimiz kızın güzelliği çirkinliği estetiği değil , izlediği stareteji!

Adrianadan güzel mi değilmi bilmem Adrianayı beğenirim ama ağzı dişleri çok çirkin :D itici.

Fatmagül napacaktı biliomusunuz Hiç tuncaya bulaşmicaktı sessizce kursuna gidecekti spiker olarak hanım hanımcık çıkacaktı bizde hürmet edecektik. Bunlar hepsi kurmaca :D çok belli bariz açık net. Fatmagülden daha güzel kızlar var. biz onun güzelliğne takmadık yani. Yarın öbürgün para çok yakısıklı erifler oyuna getirir kullanır harcanır haberi olmaz kimler harcanmadıki ?????????

Yazık olur. Adrianaya benzese nolur benzemese nolur kontünyus mü olcak olsa nolur olmasa nolur gecenin finalinde yanlız kalınıyor ;)

Seda Önderi ilk defa duyuyorum mavi gözlerini bilmem ama aşırı yapay bir bayanmış.
Mavi göz diyince bu ülkede akla gelecek o kadar tanınmış isim var ki bu bayanı örnek verince dumura uğradım herhalde :17:
Bence Tuncay ile ilişkisinde bir sorun yok.Aslında survivora katılmasında da bir sorun yok.Açık açık söyleyeyim şuan eğitimini tamamlamamış ama ben Fatmagülde spiker olabilecek potansiyel göremiyorum.Bir şekilde survivor ile kendini göstermesi gerekiyordu bence.Yoksa yeteneği istediği yere gelmesine yeter mi yetmez mi kararsızım açıkçası.
Yalnız o dediğiniz olayları yaşayacak bir bayan gibi de görünmüyor Fatmagül.Ne kadar saf olursa olsun aklı başında, ailesine düşkün,güzel ahlaklı ,-sizin anlatımınıza güvenerek-tıpkı Seda Önder gibi "edepli düzgün bir kız" gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Sizde haklısınız muhakkak ama yapamadı yeteneksiz kız çarpım tablosunu bilmiyor düşünün. Onunla hergün işe giden arkadaşım heralde daha fazla gerçek biliyordur (:

Seda yı örnek vermemin sebebi genç diye. ve kimseye benzemeye çalışmaması kendi halinde olması fesat fitne olmaması kompleksli olmaması yapay değil ya işi o bir gard almak zorunda. kaşları dövme belki ondan yapay gelmiş olabilir. Yüzeysel fikirlerim benim bunlar.

Fatmagül saf falan değil, harika rol yapıyor başarılı bunu zaman daha göstericektir. Yoksa keşke bir kızımız Victoria Secret a girse mesela hiç TR yok bütün ülkeler var. Bir kızımız dünyaca nam salsa hoş olur. ama böyle tırtıngen değil boş bomboş birkız

Haber sunamaz haberi geçtim canlı yayında adını soyadını tam söyleeyemez bu kız. yeti yok kızda :D napsın :D:7::7::27::27:

Gözleri lens değilmiş.Röportajında söylemiş.

Bir taraflarımla gülüyorum :)

Ben ile berry en başında söylemiştik ,hatta markasına rengine kadar .

Evet andırıyor Özgül Namal'a ,ama keşke onun kadar güzel olsa .En azından Özgül de estetik yok !

Çiğdem Savaş la tabi i aynı vaka, aradaki tek fark çiğdem kendisine göre ilahe olan ama kimsenin güzel bulmadığı tansu çiller e ameliyatla benzemek istemesi ve bunu dürüstçe söylemesi, fatmagül ünküyse herkesin beğendiği birine takıntılı olup ona benzemeye çalışması ve inkar etmesi, aradaki farklar aynı, kaç tane psikiyatriste yorumlattılar bunu görmediniz mi, birinin bir başka kişiyi obsesyon (takıntı) yapıp doktoruna gidip ameliyatlar dizisiyle benzemeye çalışması hastalıktır, yapan doktorun da meslek etiğini sorgulamak lazım diye, şimdi internette arşivler var açın çiğdem savaşın çıktığı eski haber programlarına, kaç tane psikiyatristi de çıkarttılar yanına durumu tanımlattılar

Yapılan tetkitlerde Çiğdem Savaşın kafatasında beyin olmadığı tespit edilmiş bu yüzden cerrah suçsuz bulunup amelyatlar etik sayılmıştır. :27::27:

fatmagül popülerliği elde etti ya daaa ne :35::35::52:

Çiğdem Savaş la tabi i aynı vaka, aradaki tek fark çiğdem kendisine göre ilahe olan ama kimsenin güzel bulmadığı tansu çiller e ameliyatla benzemek istemesi ve bunu dürüstçe söylemesi, fatmagül ünküyse herkesin beğendiği birine takıntılı olup ona benzemeye çalışması ve inkar etmesi, aradaki farklar aynı, kaç tane psikiyatriste yorumlattılar bunu görmediniz mi, birinin bir başka kişiyi obsesyon (takıntı) yapıp doktoruna gidip ameliyatlar dizisiyle benzemeye çalışması hastalıktır, yapan doktorun da meslek etiğini sorgulamak lazım diye, şimdi internette arşivler var açın çiğdem savaşın çıktığı eski haber programlarına, kaç tane psikiyatristi de çıkarttılar yanına durumu tanımlattılar

Kesinlikle sizin abartmanızdan başka bir şey değil.Bu iki insanı aynı kefeye koymak acımasızlık.Yahu sizi duyan da Fatmagülün ayak parmağından saç teline kadar kendini değiştirdiğini sanır.Gerçekten sizi anlamıyorum ben.

Back
X