tamam ben de estetik ameliyat yaptırmış bir insanım, çok da iyi yapıldı belki en iyileri yapıldı, benim oraya cevabım ''bu kadar estetiğe karşıyım yapılmasın göz rengi değiştirme ameliyatı'' diye kimsenin bu ameliyatı yaptırmamasını söyleyen arkadaşa cevabım, sana yapılmasın kim seni zorla bağlayarak göz rengi ameliyatı yapıyor ki diyorum anlayışızın bu mu yani,dikkat ederseniz bu başlıkta da göz rengi değişikmiş gözüne lazerle gözrengi değiştirme mi yaptırdı diyen arkadaşıma bence laser ameliyatı değildir çok yeni başladı ama çok ümitliyim onda da başarılı olacak türk doktorları, çok başarılılar diyorum çünkü çok yakından biliyorum,yani bu başlıkta bile göz rengi değiştirme gibi radikal ameliyata karşı olmadığımı belirtmişim, ama ''bundan güzeli yok'' diye başlık açarsanız, internet üzerinden rant fırsatı sağlarsanız ben de kendi yorumumu yaparım, benim gibi bir sürü arkadaş 16 sayfanın içinde beğenmediklerini yazmışlar onlara niye yorum yapamazsın demediniz karşı çıkmadınız, bu kadar ayrıntılı yazmadıkları marka bile vericek kadar yazmadıkları için mi, onlar beğenmedikleri yorumunu yapabilirler,maskeleri düşüren oldukça mantıklı yorumlar yapanlar yazamazlar, öyle mi?
O yorumu alıntılamamın mantığı ''herkesin kendi hayatı kendi seçimi'' yani orada herkesin fikrine saygı duyulması gerektiğini(azıcık oku diye ahkam kesmenize hitaben, baskıcı olmayan tavrınızı burdada göstermenizi istediğimden) ve estetiği gayet gerekli gördüğünüz -sürekli kızın lensine ve estetikli olduğu yönündeki yorumlarınızdan ötürü, ki bencede estetik yok- yönünüzdeki beyanızı bu başlık altında da göstermeniz gerektiğini vurgulamam. Başlığı açan arkadaşın birilerine rant sağlamak amaçlı açtığını düşünüyorsanız bu sağlıklı bir düşünce değil... Herkesin imrendiği, beğendiği yani ondan daha güzeli yok diyeceği biri vardır, düşünmüştür... İsteyen Acun'un hayatını okuyup, araştırır, isteyen hiç ilgilenmez, isteyen fikrini beyan eder. Acun'dan daha önemli konular var bu ülkede ve o konuların tartışılacağı platform burası kesinlikle değil diyor ve konuyu uzatmak istemiyorum.
Son düzenleme: