bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

..................................................

Son düzenleme:
amma abatmisin ya bildigimiz bi kiz iste adriana limaya benziyomus nerde o deniz mavisi gozler nerde 178 lik boy hicmi guzek gormedin arkadas ya taman guzelde oyke ahim sahim guzel degil ozgu namala fahriye evcene daha cok benziyor

tamam ya abartmış olabilirim

gözler de lensmiş zaten tuana türkay bundan daha güzelmiş ayrıca

beğenmek için göz rengi ve boya gerek olduğunu düşünmüyorum ben bana göre çok harika...

aynen canım bencede o yüz hatları yeter zaten

kızın fiziğide güzel görünüyor yüzüde adrianayla bir değerlendirmek yanlış bence adriana bir manken olduğu için tabi ki uzun olmalı ama bu kız manken değil uzun olmak onun için şart değil ve boyun güzellik unsuru olarak görülmesi doğru değil bence çünkü güzellik farklı bambaşka bir şey boy ya da göz rengi yalnızca süslemesi olabilir.

bence dudak ve burun estetik , kaslar boya yani bence estetik harikasi deniz akkaya gibi hamuru iyimis derler yaa adriana lima dogal guzellik arasira dudak dolgulari yaptiriyormus okadar:)))

açıkçası ben en doğal güzel olarak ve fiziğini en beğendiğim insan olarak candice swanepoeli beğeniyorum.. biraz garip cümle oldu biliyorum:) tip olarak siyah saç mavi göz bayılırım ama mesela adriana limanın bel kıvrımı pek yok ama yüzü ve bacakları afet ama bu kızın her tarafı güzel ya tam bir kadının hayal ettiği kıvrımlara sahip ben bu aralar kilo vermeye çalışıyorum da bakıyorum arada bir beni motive ediyor yani...
Eki Görüntüle 441157

candive cok sıradan bır tıp suratı makyajsız hıcbırseye benzemıyor tıpık sarısın mavı gozlu fızık desen aşırı zayıf.Kadın çiğ bir egzotıklık yok.

mma abatmisin ya bildigimiz bi kiz iste adriana limaya benziyomus nerde o deniz mavisi gozler nerde 178 lik boy hicmi guzek gormedin arkadas ya taman guzelde oyke ahim sahim guzel degil ozgu namala fahriye evcene daha cok benziyor

Deniz mavısı gozler olmayınca boy 178 olmayınca dahamı az guzel olunuyor ? nasıl bır guzellık anlayısınız var anlamadım.Kız cok harıka ve bana gore adrıanadan daha guzel.Sen begenmıyorsan mılletın zevkıne ne karısıyorsun.Taş gibi bır kız ve aynı kanı tasıdıgım ıcın gurur duyuyorum bu ülkede boyle guzellıklerın olması benım ıcın ımrenme sebebi.Biraz aşağlıyacagına yuksekte tutmaya bak mılletını.Bunuda yapamıyorsan bıraz saygı goster.

ya sen resmen sacmalamissin ben asagilamadimki oyle adriana kadar guzel degil dedim ozgu namalla fahriye evcene benzetilmek asagilayici bi seymis gibi cok abartiyosunuz sizin abarttiginiz kadar guzel degil boya gelincede bi kadinin boyu kisaysa yuzu dunya guzeli olsa benim icin o kadin guzeldir ama cok guzel degildir bu benim zevkim bu kizin boyu kisa emin olun sahsen gordum ben almanyadayim inaninki gercekte cok guzel degil

ya canim simdi ben kendime bakarak degerlendiririm guzelligi benim yanimda guzek degil ama senin gibilerin yaninda guzeldir mutlaka

bu nasıl bir uslup yaa çocuk musunuz siz bilmediğiniz insanlar hakkında nasıl bu kadar emin yorum yapabiliyorsunuz?belli ki güzelliği dünyada ki diğer bütün değerlerin üstünde tutuyorsunuz böyle basit bir cevap verebildiğinize göre kişilik namına hiçbir şey kazanmamışsınız.ve güzellik algınızı boy ve göz rengiyle sınırlayabildiğinize göre ne kadar dar görüşlü olduğunuzu anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…