Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Rabbim minik yavruna şafi adıyla sifa versin. Bu süreçte sadece ona odaklan. Insanın evladı kötü durumdayken kimseye laf anlatmak istemiyor ,susmak ve anı yaşamak istiyor. Bende yaşadım zamaninda. Oyüzden cevremdekilere bu konuda cok anlayişliyimdir 1 sefer ararim gecmis olsun derim, bu süreçte arayip rahatsiz etmek istemedigimi ama aklımda olduklarini söyler bir dahada aramam. Eger ortak bir tanidik varsa ondan haberini alırım. Sen melegine odaklan.
Ve ailedende olsa sana ve dolayisiyla evladina zarar verdigin insanlarla görüşme. Benim 3 görüncem var 3 üde engelli bende. Ohhh kafam rahat

Amaaan Cinnet dert ettiğin şeye bak yolla buraya eltini hepimiz saç baş dalalım bi güzel
Sonradan gelen gelinlerin böyle tuhaf hareketleri olabiliyor en sevilen gelin ben olmalıyım gibisinden. Aslında o şuna da bozuluyor olabilir kendisi yırtınıyordur sevimsizdir kimse özenmiyordur buna sende ilgi çekiyorsundur sevmelerine ihtiyacın bile yokken. Boşver fazla takma gudursun

Valla burda ben okudum sinir oldum seni düşünemiyorum bile ne kadar boş ve cahil insan boşver biraz daha sık dişini an gelir öyle bı patlarsin ki sonra köşene cekilirsin.

Valla burda ben okudum sinir oldum seni düşünemiyorum bile ne kadar boş ve cahil insan boşver biraz daha sık dişini an gelir öyle bı patlarsin ki sonra köşene cekilirsin.
Aman Adelimm görüyorsun bir de nelerle uğraşıyorum senin kaynana bir benim eltim iki Allah bunları topluca yaksın

Ben kendimi sizin yerinize koyamadim
Evet haklisiniz hayat devam ediyor, cocugunuzla bir sekilde yasayacaksiniz, ama bunlar gerçekten cok bos degil mi ya?
Sizin en kendi hayatiniza odaklanmanız gereken zaman.
Çocuğunuz icin neler yapilabilir diye ugrasiyor olmaniz gerekmiyor mu?
Mesela kuzunuz bu ameliyat durumlari yuzunden yuksek ihtimal gelisiminde bir tik geriden gelecek, ogrendiniz mi neler yapabileceğinizi?
Terapötik masajlar, refleksoloji vs yiginla video var. 4 aylik bebekle yapabileceğiniz. Yabanci dil bilmenize de gerek yok. Baksaniz zaten grafiklerle resimlerle anlatilani bulursunuz.
Bebeginize sarki soyluyor, kitap okuyor olsaniz eltinizin whatsapp durumunu takip edeceğinize?
Balkona cikarsaniz guneslenmeye?
Çocuğunuza verdiginiz her emek cok Kiymetli. Ona ve kendinize bakin, kimseye de hesap vermeyin
Ama kimseyle ilgilenmeyin de...

O kadar haklısın ki. Şuan boş bir anımdaydım şu yazdıkların Tokat gibi çarptı yüzüme inanki.
zaten evhamım kattrilyonken şimdi daha da fazlalaştı. Gelişimini geriliğini falan düşünmek işime gelmiyor çünkü artık fazlasıyla hassaslaştım normal bir bebek gibi davranıyorum ben. Normalde zaten

Anormal/normal olarak dusunmeyin
Her bebegin/cocugun ihtiyaçları farkli.
Siz de ihtiyacina cevap verecek ilk kisi olmalisiniz. Ve o emegi eylul hak ediyor.
O yuzden enerjinizi farkli seylere yonlendirin.
4 aylik bebek diyip gecmeyin, yapilacak cok sey var.

Emin olun özel bir bebek annesi olarak elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Çok yorgun olmama rağmen hem hastahane işleri hem onun gelişimini takip etmek ona verimli şeyler yapabilmek... neredeyse tüm günümü ona harcıyorum dolayısıyla psikolojim de etkileniyor. Onunla ekstra ilgilenebilmek için kendim de dahil herşeyi ihmal ediyorum. Bu süreçte de bu tarz olaylar yaşayınca etkileniyorum elimde değil ...

Aman Adelimm görüyorsun bir de nelerle uğraşıyorum senin kaynana bir benim eltim iki Allah bunları topluca yaksın
Görüyorum canım rabbim bizede yardım etsin sabır versin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…