biraz kaba olacak ama
sizde hic karakter namina bir sey yokmus hem sende hemde hoslandigin insanda
ya insan nasil olurda eski sevgilisinin arkadasiyla cikar
diyelim ki cesaretini topladi sana acildi sen zannediyor musun? ki bu cocuk seni ciddiye alacak
ne vicik vicik bir iliski seklidir bu
hic mi? utanmadin senden hoslaniyorum derken
Ben artık bu belirsizlikten kurtulmak için gittim konuştum ne intikamı o benden neyin intikamını alabilirki ben eski sevgilime elimden gelen herşeyi yaptım aşkımı sevgimi haketmedi sonra 6 ay sonra ilk defa birine karşı bu duyguları hisettim belki çıkmaz benimle ama sadece beni sevmesini isterdim bilmek isterdim hiç etkilendimi benden diye
Ben artık bu belirsizlikten kurtulmak için gittim konuştum ne intikamı o benden neyin intikamını alabilirki ben eski sevgilime elimden gelen herşeyi yaptım aşkımı sevgimi haketmedi sonra 6 ay sonra ilk defa birine karşı bu duyguları hisettim belki çıkmaz benimle ama sadece beni sevmesini isterdim bilmek isterdim hiç etkilendimi benden diye
Canim ustune dusme. duygularindan onu haberdar etmissin ama gorunuse gore o seninle bir iliskiye baslama konusunda istekli degil.
kendisinden hoslanan bir kiz olarakta seni etrafinda tutmaktan zevk aliyor olabilir. ego tatmini falan yapiyor olabilir. Daha fazla muhabbeti ilerletip kendini istemeyecegin durumlara sokma. ilgini soylemissin, duygularini soylemissin, yeterli. daha fazla uzatma derim ben
Namussuzluk mu etmis kiz?
Enistesine, eski esinin kankasina falan mi acilmis?
Bu ne bicim zihniyettir!
Insansin, hoslanabilirsin! karsi cins sonucta ve kardesin falan da degil, bazen insan duygularina engel olamiyor.
Karakter namina birsey yokmus, size kaldi cunku insanlarin karakterini degerlendirmek!
Yorum yapan herkes haddini bilsin!