- 18 Şubat 2018
- 367
- 461
-
- Konu Sahibi BalYapanSinek
Teşekkür ederim. Denemem mi? Kayınvalidem sırf ben kullanayım diye koparıp koparıp verdi aloe vera çiçeğinin yapraklarını. Ama nafileÖncelikle çok çok geçmiş olsun.
Aleo verayı denediniz mi ?
Oyy çok fena ya.Teşekkür ederim. Denemem mi? Kayınvalidem sırf ben kullanayım diye koparıp koparıp verdi aloe vera çiçeğinin yapraklarını. Ama nafileanında emiyoe cildim ve tekrar geriliyor.
Saf kantaron yağını öylece sürüyor mu inceltmeden? Sivilce falan yapar mı ki? Bir de hücre yenileyici etkisi var mı kantaron yağının? Yani cildim eski haline dönsün istiyorum gerçekten her gün oturup ağlıyorum yaMerhabalar, çok geçmiş olsun.
Benim eşimde de egzama var, sizinkine benzer bir şekilde.
Saf kantaron yağı kullanıyor, çok iyi geliyor.
Denedim aklınıza ne gelirse. Bir tek üstte arkadaşın yazdığı kantaronu denememiştim.Oyy çok fena ya.
Peki argan yağı,badem yağı tarzı şeyler denedin mi ? Bunlarda cildi besleyip nemlendiren şeyler.. Aleovera çok keskindir aslında ama bilemedim ki ya..
Arkadaşlar merhaba. Ben çok fena bunalımdayım. Haşimatom var ve hamilelikten dolayı da cildim çok kuru. Aslında nem oranı çok iyi çıktı ama aşırı aşırı hassas bir cildim var ve malesef dudak kenarlarımda ve burun kenarlarımda egzama var. Yama gibi duruyor kırmızı kırmızı. Top sakal bırakmışım gibi.
Nemlendirici sürmezsem aşırı geriliyor ve canım yanıyor hatta bazen aşırı kaşınıyor ve pul puş dökülüyor. Zaten yüzümün egzamalı kısmının derisi bir tuhaf. Farklı yapı olarak yani. Böyle sert sert. Balık derisi gibi. Gitmediğim doktor,kullanmadığın şey kalmadı. Eczanelerde satılan ürünler,zeytinyağı,5 mlsine milyonlar bayıldığım kremler... En son eczacı bir arkadaş sudocream iyi geliyor egzamaya dedi kullandım ama yok. Sadece yatıştırıyor. Kortizonlu krem de kullanmıştım daha önce ama alerjim olduğu ortaya çıktı. Asla kortizonlu herhangi bir şey kullanamıyorum.
Hücre yenileyici bir şeylere ihtiyacım var ama artık doktora gitmekten bıktım. Hiçbir şey çözüm olmuyor. Daha önce denediğiniz bitkisel bir şeyler var mı acaba bana yardımcı olabilecek? Şu kırmızı top sakal görüntüsünden ve pul pul olmaktan kurtulmak istiyorum. Yüzüme nemlendirici harici hiçbir şey süremiyorum çünkü kusuyor egzamalı bölge.
Günde yirmi kez nemlendirici sürüyorum valla harcadığım paranın haddi hesabı yok. Bildiğiniz bitkisel çözümler varsa lütfen paylaşır mısınız benimle? Dışarı çıkmaya utanıyorum gerçekten
Saf kantaron yağını öylece sürüyor mu inceltmeden? Sivilce falan yapar mı ki? Bir de hücre yenileyici etkisi var mı kantaron yağının? Yani cildim eski haline dönsün istiyorum gerçekten her gün oturup ağlıyorum ya
Ay çok teşekkür ederim önerileriniz için yadeneyeceğim hemen bu aksamdan itibaren. Bebek gibi ciltlerimiz olsun inşallah :)
Ay çok teşekkür ederim önerileriniz için yadeneyeceğim hemen bu aksamdan itibaren. Bebek gibi ciltlerimiz olsun inşallah :)
Ayy bende aynıydım. Hamileliğimin ilk aylarında başladı hemde. Aynı top sakal şeklinde lekelenmem olmuştu ve özellikle o bölge aşırı kuru, pul puldu. Sıcak ortamlar daha çok azdırıyordu. Hiçbir çözüm bulamamıştım ben. Doğumdan sonra geçti ama hiçbirşey kalmadı. Tek tavsiyem mutlaka 50 faktörlük güneş kremi kullan dışarı çıkarken.Arkadaşlar merhaba. Ben çok fena bunalımdayım. Haşimatom var ve hamilelikten dolayı da cildim çok kuru. Aslında nem oranı çok iyi çıktı ama aşırı aşırı hassas bir cildim var ve malesef dudak kenarlarımda ve burun kenarlarımda egzama var. Yama gibi duruyor kırmızı kırmızı. Top sakal bırakmışım gibi.
Nemlendirici sürmezsem aşırı geriliyor ve canım yanıyor hatta bazen aşırı kaşınıyor ve pul puş dökülüyor. Zaten yüzümün egzamalı kısmının derisi bir tuhaf. Farklı yapı olarak yani. Böyle sert sert. Balık derisi gibi. Gitmediğim doktor,kullanmadığın şey kalmadı. Eczanelerde satılan ürünler,zeytinyağı,5 mlsine milyonlar bayıldığım kremler... En son eczacı bir arkadaş sudocream iyi geliyor egzamaya dedi kullandım ama yok. Sadece yatıştırıyor. Kortizonlu krem de kullanmıştım daha önce ama alerjim olduğu ortaya çıktı. Asla kortizonlu herhangi bir şey kullanamıyorum.
Hücre yenileyici bir şeylere ihtiyacım var ama artık doktora gitmekten bıktım. Hiçbir şey çözüm olmuyor. Daha önce denediğiniz bitkisel bir şeyler var mı acaba bana yardımcı olabilecek? Şu kırmızı top sakal görüntüsünden ve pul pul olmaktan kurtulmak istiyorum. Yüzüme nemlendirici harici hiçbir şey süremiyorum çünkü kusuyor egzamalı bölge.
Günde yirmi kez nemlendirici sürüyorum valla harcadığım paranın haddi hesabı yok. Bildiğiniz bitkisel çözümler varsa lütfen paylaşır mısınız benimle? Dışarı çıkmaya utanıyorum gerçekten
Nerede satılıyor acabaYok herhangi bir inceltme yapmadan kullanıyor, sivilce durumu söz konusu olmadı şuana kadar.
Evet var. Hatta mide hastalıklarına da çok iyi geliyor çünkü yaraları kapatma, yenileme gibi özelliğe sahip.
Bende zeytinyağıyla karıştırıp saçıma uyguluyorum. Saçımdaki yaralar yok oluyor. Tercih sizin
Nerede satılıyor acaba
sac için bende kullanmak istiyorum
Allah yardimcin olsun canim bende ayni dertten muzdaribim son iki yildir biraktim doktora gitmeyi. Birak doktorlar artik parali ilac yaziyordu. Alip. Dahada yayilan vardi. Goz kapaklarima kadar acmaktan kasimaktan. Bir hal oldum. Hele yuz olunca teyzem bana .travazol. Krem onerdi. Bir surdum. Fauda gordum. Iki yildan fazla suruyorum. Ve gece ozellikle ve en azindan yok ediyor. Her ciktiginda suruyorum mevsimi hele sonbahar ve kisin dir. Yaza dogru hafifliyor. Onu dene azaldi. Dusun kaşımin arasinda cikiyor kaşlarim dokuluyordu. Artik az da ciksa cok az suruyorum. Geciyor. Artik simdi daha az cikiyor.Arkadaşlar merhaba. Ben çok fena bunalımdayım. Haşimatom var ve hamilelikten dolayı da cildim çok kuru. Aslında nem oranı çok iyi çıktı ama aşırı aşırı hassas bir cildim var ve malesef dudak kenarlarımda ve burun kenarlarımda egzama var. Yama gibi duruyor kırmızı kırmızı. Top sakal bırakmışım gibi.
Buna benim de ihtiyacım var ben de hamileyim hamilelik öncesinde de cildim çok kuruydu şuanda aşırı aşırı kuru sürekli kasiniyorum cildim aşırı ince. Tüm vücudum pul pul dökülüyor . Duştan sonra yaglaniyorum tam anlamıyla ama yok hele ki yüzüme hiç çare bulamadım. Yüzümde pul pul ve renk değişikliği var . Kuruluga çare bulamıyorum yüzüme her şeyi kullanamıyorum aşırı kuru ve sivilce çıkınca geçmiyor o yüzdenArkadaşlar merhaba. Ben çok fena bunalımdayım. Haşimatom var ve hamilelikten dolayı da cildim çok kuru. Aslında nem oranı çok iyi çıktı ama aşırı aşırı hassas bir cildim var ve malesef dudak kenarlarımda ve burun kenarlarımda egzama var. Yama gibi duruyor kırmızı kırmızı. Top sakal bırakmışım gibi.