Bunaldım !!

umut.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
80
2
merhabalar.ben 23 yaşındayım vede erken menopoz teşhisiyle tedavi görüyorum bekarım:KK43:(artık çok cnm yanıyor durumum gittikçe kötuye gıdıyor doktorlar bır an once ewlenmem gerektıgını soyluyor cocuk sahıbı olabılmem ıcın.7 yıllık bı bırlıktelığım var cok guzel gıden hatta hersey mukemmel hıcbır problemımız yok oyle baglıyız oyle kentlıyızkı bırbırımıze yasadıgımız onca acı bızı bırbırımıze bagladı o bana hep destek oldu cocugum olmayaak belkı ama oherhalımle benı sevdını ve yanımda oldugunu soyluyor herzaman.ama sorun aılem kesınlıkle olmaz dıyor onlarında kendılerınce haklı gorduklerı sebepler var.aılem askım ve hastalıgım arada kaldım cok bunaldım zaten hastalımı ogrenelı 7 ay oldu okadar pozıtf bır ınsanımkı ama ruh gıbı kaldım artık aglamaktan sabahlar olmuyor stres sıkıntı hıcbırlafı kaldıramıyorum kımseyle gorusmek ıstemıyorum sadece askımı ıstıyorum sadece onda huzur buluyorum ılacsız adet olamıyorum ama onunla bulustuğum zaman hep adet oluyorum ılac kullanmadan ama aılem bır taraftan olmaz dıyor ben ıse anne olamayacagım bıraz daha beklersem arada kaldım ve cok darldım yardım edın lutfen ne yapmalıyım tedavıye gerk varmı acaba.sureklı aglıyorum nefesım daralıyor ve kendıme zarar verıyorum kaybedıyorum kendımı aglarken krıze grıyorum resmen.teşekkurler

X