Bunaldım paylaşmak istedim. ..

beragul78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
4
0
1
Sadece anlatıp boşalma istedim Ben 8 senelik evliyim bir oğlum var evlenmeden önce eşim türkiyede bende Almanya'da yaşıyorum. Nişanlandiğimda 15 gün için Türkiye'ye gelmiştik bir sene sonra düğün olacaktı .. gençlik o 15 gün içinde ilişkiye girdik sonra Almanya'ya döndükten 3 ay sonra ben başka birisiyle beraber oldum o uzaktı neden yaptım bilmiyorum bunu ama oldu hala kendime kızıyorum duramadım bunu söyledim kendimi kötü hissediyordum çok kızdı benim hemen Türkiye'ye gelmemi istedi biletini almış gelmezsem intihar edeceğim dedi gittim konuştuk vsvs... çok çok sevdiği için benimle evleneceğini söyledi ama bu konunun kapanması 6 sene sürdü nedenini kendime de soruyorum sık sık annemlerin yanına giderdim kavgalardan kaçmak için ama bunlara rağmen hep sevdiğini söylerdi tam kavgalar bitti dedim ikinci haberim olmayan facebook adresi ve sadece kadınlar birinde evli olmasaydım senle evlenir dım diye yazı vardı bütün yazışmaları okudum hiç inkâr etmiyordu evli olduğunu sadece bıraktığım için yalnız olduğunu bunları yazıyordu gördüğümde nedenini sordum cevap olarak bazılarını yalanladı oturup beraber bakmadık yazıyorum senin gibi yapmadım beni hep yalnız bıraktın , dedi... kendi kendime haklı dedim unutuldu gitti deşmeyim ama 3 ay önce yine yazışmalar buldum bu sefer o kadın vardı evli olmasaydım senle evlenir dım dediği kadın yazışmalarda benim bütün mesajları gördüğüm mü yalanladığı ni , eşlerini konuşmuşlar ve çocuklarını tek eşli evliliğin yetmediği daha fazla cinsel yöne ilgili mesajlar vardı bunları gördüğümde kızdım kırıldım ağladım kalbime taş oturdu dışarıda spora gitmişti aradım eve geldi kavga gürültü sonraki o an boşanma kararı almıştık sonraki sabah hala bana aşık olduğunu benim ona fazlasıyla yediğimi , olmasam yaşayamacağını sadece o kadın uzakta olduğu için fantezi amaçlı ve beni çok çok sevdiğini söyledi bu konu her açıldığında kavga çıkıyor ben konuşmasından çok içeriğe üzülüyorum bazende hak diyorum bilmiyorum sonuçta insanım kızıyorum

Çok seviyoruz ama güven sıkıntısı var her gün bunun için utanıyorum yaptığım yanlış ama düzeltmek istiyorum

Hayret, bir erkeğin aldatmayi bu kadar kolay kabul etmesi affetmesi bana biraz ilginç geldi...
Neyse siz belli ki pişmansiniz, ama bu adam elalemle konuşmaktan pişman degil yine konuşacak belli değil mi yeterince?

siz hatayı yapmış,söylemiş ve affedilmişsiniz..
ama eşiniz yalanlıyor,ve tekrar yapmaya devam ediyor..kimse masum değil ama çabalamak istemek hatayı anlayıp telafi etmek önemli..tekrarlamak çok kolay yoksa..

Çok seviyoruz ama güven sıkıntısı var her gün bunun için utanıyorum yaptığım yanlış ama düzeltmek istiyorum
6 sene sizin aldatma vakasının kavgasını yapmışsınız, son seneler geçmiş gibi, ama belli ki eşinizde bitmemiş bu olay. Şimdilik sadece sanal ilişkiler gibi olsada, bence skoru eşitleme derdinde eşiniz. Böyle sizden öc alacak; ya da ancak böyle bu konuyu kafasında noktalandıracak.
İşin tuhaf yani aranızda hiç bir sorun yokken, yurt dışına çıkınca aldatmışsınız adamı. Şimdi kavga ettiğinizde, nasıl yurtdışına, hem uzun süreli hem de sık sık gönderiyor bu adam sizi? İlginç.

siz nasıl insanlarsınız ya karılı kocalı valla hayret ettim.
sadakat sıfır ikinizde de.
sizin ilk yaptığınız şey çok yanlış ama gidip söylemenizde hiç iyi olmamış.
saklı kalmalı demiyorum kesinlikle ama eşinizin bunu bilmesinin hayatınızı nasıl etkileyeceğinini de tahmin etmişsinizdir.

Ben haklı olmak için değil hiç birşey de haklı çıkarmaz. .. herkesin çok çirkin dedikleri kız birden çok değerli ve güzel oldu bir anlık boşluk ne desem yanlış biliyorum hiçbirşey değiştirmez pişmanım sadece 18 yaşında aptallık yaptım içimden çıksın dedim birazda ibret için buna benzer vakalar okudum çünkü

Ya anlamıyorum yaptıgın hayatı soyleynce ıcın rahatladımı kendı vıcdanıjı rahatlatmak ıcınn adama bunu soyle vallaesınızın yaptıgı bu durumda bana daha mahsum geldı kı guven sıkıntısı yasamanız cok cok normal boyle bı ılıskıde.
a

Hakettim diye bisey yok ki siz evlenmeden önce söylemişsiniz evlenmeseydi. Eğer bunu yapıp gizli tutsaydınız tamam ama bile bile evlenip sorun diye öıkartmak. Yada sizin yapılan her ahlaksızlıpı hakettim şeklinde kabullenmeniz çok yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…