Sadece anlatıp boşalma istedim Ben 8 senelik evliyim bir oğlum var evlenmeden önce eşim türkiyede bende Almanya'da yaşıyorum. Nişanlandiğimda 15 gün için Türkiye'ye gelmiştik bir sene sonra düğün olacaktı .. gençlik o 15 gün içinde ilişkiye girdik sonra Almanya'ya döndükten 3 ay sonra ben başka birisiyle beraber oldum o uzaktı neden yaptım bilmiyorum bunu ama oldu hala kendime kızıyorum duramadım bunu söyledim kendimi kötü hissediyordum çok kızdı benim hemen Türkiye'ye gelmemi istedi biletini almış gelmezsem intihar edeceğim dedi gittim konuştuk vsvs... çok çok sevdiği için benimle evleneceğini söyledi ama bu konunun kapanması 6 sene sürdü nedenini kendime de soruyorum sık sık annemlerin yanına giderdim kavgalardan kaçmak için ama bunlara rağmen hep sevdiğini söylerdi tam kavgalar bitti dedim ikinci haberim olmayan facebook adresi ve sadece kadınlar birinde evli olmasaydım senle evlenir dım diye yazı vardı bütün yazışmaları okudum hiç inkâr etmiyordu evli olduğunu sadece bıraktığım için yalnız olduğunu bunları yazıyordu gördüğümde nedenini sordum cevap olarak bazılarını yalanladı oturup beraber bakmadık yazıyorum senin gibi yapmadım beni hep yalnız bıraktın , dedi... kendi kendime haklı dedim unutuldu gitti deşmeyim ama 3 ay önce yine yazışmalar buldum bu sefer o kadın vardı evli olmasaydım senle evlenir dım dediği kadın yazışmalarda benim bütün mesajları gördüğüm mü yalanladığı ni , eşlerini konuşmuşlar ve çocuklarını tek eşli evliliğin yetmediği daha fazla cinsel yöne ilgili mesajlar vardı bunları gördüğümde kızdım kırıldım ağladım kalbime taş oturdu dışarıda spora gitmişti aradım eve geldi kavga gürültü sonraki o an boşanma kararı almıştık sonraki sabah hala bana aşık olduğunu benim ona fazlasıyla yediğimi , olmasam yaşayamacağını sadece o kadın uzakta olduğu için fantezi amaçlı ve beni çok çok sevdiğini söyledi bu konu her açıldığında kavga çıkıyor ben konuşmasından çok içeriğe üzülüyorum bazende hak diyorum bilmiyorum sonuçta insanım kızıyorum