ah kızlar ....atın kendinizi sokağa desem....
ay hiç halim yok yolda falan doğururum zaten karnım dizlerime kadar indi yürüyemeeeemmmmm delikafadulden:CüvCüv: dediğinizi duyar gibiyim...
o zaman sezeryana yada suni sancıya razı geleceksiniz.....yasakkelime
40+6 da doğum yaptım....çok bekledim çok bunaldım sıcaktan hiç bir yuere çıkmıyordum 4. katta olan evime inip çıkmaz zor geliyor diye kapıdan burnumu çıkarmıyordum....karnım sanki dizlerime kadar düşmüştü ....dışarı çıkarsam yolda bi yerde kalırım belim kopuyor zaten diyordum hep...
hergün nst ye başlanıyordum ...hergünnnn...
salı günü gittiğimde doktorum yarın sabah 8 de burda ol direk doğumhaneye git seni suni sancıya bağlasınlar dedi...delikafadulden
ben hastaneden çıktım 3 km yol yürüdüm (bilenler için türkiye hastanesinde doğurdum,ordan yürüyerek şişli ykm ye geçtim ordan şişli migrosun orda annem çalışıyor onun yanına gittim ordan cevahire gittim ordan yemek yedim teknosayı falan gezdim .OTOBÜSE bindim eve geldim) bunu yapmamın sebebi nasılsa yarın doğurucam hem gezeyim hemde bişey oluırsa olsun artık gbi mantıktı..eve geldim temizlik yaptım doğum sonrasına yemek pişirdim banyomu yaptım 1.30 da koltuğa uzanmamla birlikte suyum patladı...ışık hızıznda 2 saatin içinde doğumum gerçekleşti...aynı günün öğle saatinde eve gönderildim şu an kızım 18 günlük.....
kızlar hazırlıklı olun hep hastanenin yakınlarında gezinin ama mutlaka gezin çıkın sokağa altınıza pedleri koyun atın kendinizi dışarı baka türlü yatarak sadece doğumunuzu zorlaştırmış olursunuz.....
hayırlı deoğumlar diliyorum...