bunaldım patlamak üzereyimm yardımmm

feslege_n

canımı taa içisin sen....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
792
1
37
selam kızlar 40 haftalık hamileyim evet 40 haftam bitii ama hiç bir doğum belirtisi yok dayanamıyorum artık çok sabırsızım her an sancı bekliyorm ama yook yook havalar çok sıcak sürekli yatıyorum sizde son zamanlarda bukadar sabırsızmıydınız

evet benimde son 7 günüm kaldı ama bende çok sabırsızım. koskoca 38 hafta geçti 7 gün geçmiyor. birde sıcaklar ve ağırlık eklenince zorlamaya başladı. ama nasıl olsa doktorun önümüzdeki hafta belki suni sancıyla alır seni doğuma. herhangi birşey diyor mu?

Kızlarrrr aynı dertten muzderibim:))) Dert dediğime bakmayın lafın gelişi. çok güzel bir duyguuuuuuu. Günler azaldıkça sankiii geçmiyorrr zaman.
Bende 38+3 oldum. Bebişimi bekliyorumm gelmiyor:) Hala yukarlarda tepikliyor. Eğer 15'ine kadar normal doğum ile doğmazsa sezeryan olabilir. Çünkü gelişimi artıyor, kilosu artıyor. Normal doğumu zorlaştırabilir. Hepimize allah kolaylık versinnnnnnnn

kızlarr sıkmayın canınızı bebıslerınızı kucagınıza alıcagınız anı dusunun :)

bendeeeeee hamileliğimin en başından beri hep yatmak zorundayım artı üçüz bebişler beni üzüyorlar sıkıştıkça ısırıyorlar bile:) zaman geçmiyor çok sıcak doğumum ne zaman belli değil oyyyy ne diyim başka :nazar:

ah kızlar ....atın kendinizi sokağa desem....
ay hiç halim yok yolda falan doğururum zaten karnım dizlerime kadar indi yürüyemeeeemmmmm delikafadulden:CüvCüv: dediğinizi duyar gibiyim...
o zaman sezeryana yada suni sancıya razı geleceksiniz.....yasakkelime

40+6 da doğum yaptım....çok bekledim çok bunaldım sıcaktan hiç bir yuere çıkmıyordum 4. katta olan evime inip çıkmaz zor geliyor diye kapıdan burnumu çıkarmıyordum....karnım sanki dizlerime kadar düşmüştü ....dışarı çıkarsam yolda bi yerde kalırım belim kopuyor zaten diyordum hep...

hergün nst ye başlanıyordum ...hergünnnn...
salı günü gittiğimde doktorum yarın sabah 8 de burda ol direk doğumhaneye git seni suni sancıya bağlasınlar dedi...delikafadulden

ben hastaneden çıktım 3 km yol yürüdüm (bilenler için türkiye hastanesinde doğurdum,ordan yürüyerek şişli ykm ye geçtim ordan şişli migrosun orda annem çalışıyor onun yanına gittim ordan cevahire gittim ordan yemek yedim teknosayı falan gezdim .OTOBÜSE bindim eve geldim) bunu yapmamın sebebi nasılsa yarın doğurucam hem gezeyim hemde bişey oluırsa olsun artık gbi mantıktı..eve geldim temizlik yaptım doğum sonrasına yemek pişirdim banyomu yaptım 1.30 da koltuğa uzanmamla birlikte suyum patladı...ışık hızıznda 2 saatin içinde doğumum gerçekleşti...aynı günün öğle saatinde eve gönderildim şu an kızım 18 günlük.....

kızlar hazırlıklı olun hep hastanenin yakınlarında gezinin ama mutlaka gezin çıkın sokağa altınıza pedleri koyun atın kendinizi dışarı baka türlü yatarak sadece doğumunuzu zorlaştırmış olursunuz.....

hayırlı deoğumlar diliyorum...

ah kızlar ....atın kendinizi sokağa desem....
ay hiç halim yok yolda falan doğururum zaten karnım dizlerime kadar indi yürüyemeeeemmmmm delikafadulden:CüvCüv: dediğinizi duyar gibiyim...
o zaman sezeryana yada suni sancıya razı geleceksiniz.....yasakkelime

40+6 da doğum yaptım....çok bekledim çok bunaldım sıcaktan hiç bir yuere çıkmıyordum 4. katta olan evime inip çıkmaz zor geliyor diye kapıdan burnumu çıkarmıyordum....karnım sanki dizlerime kadar düşmüştü ....dışarı çıkarsam yolda bi yerde kalırım belim kopuyor zaten diyordum hep...

hergün nst ye başlanıyordum ...hergünnnn...
salı günü gittiğimde doktorum yarın sabah 8 de burda ol direk doğumhaneye git seni suni sancıya bağlasınlar dedi...delikafadulden

ben hastaneden çıktım 3 km yol yürüdüm (bilenler için türkiye hastanesinde doğurdum,ordan yürüyerek şişli ykm ye geçtim ordan şişli migrosun orda annem çalışıyor onun yanına gittim ordan cevahire gittim ordan yemek yedim teknosayı falan gezdim .OTOBÜSE bindim eve geldim) bunu yapmamın sebebi nasılsa yarın doğurucam hem gezeyim hemde bişey oluırsa olsun artık gbi mantıktı..eve geldim temizlik yaptım doğum sonrasına yemek pişirdim banyomu yaptım 1.30 da koltuğa uzanmamla birlikte suyum patladı...ışık hızıznda 2 saatin içinde doğumum gerçekleşti...aynı günün öğle saatinde eve gönderildim şu an kızım 18 günlük.....

kızlar hazırlıklı olun hep hastanenin yakınlarında gezinin ama mutlaka gezin çıkın sokağa altınıza pedleri koyun atın kendinizi dışarı baka türlü yatarak sadece doğumunuzu zorlaştırmış olursunuz.....

hayırlı deoğumlar diliyorum...

sadece maşallah diyorum :nazar: :1hug: a.s.

eğer doğurduysa sıkılmaya hiç vakti kalmıycak arrtık dönüşte sıkılmak isitiyorum diye yeni konuda açabilir kaydirigubbakcemile3

yok kızlar daha doğma falan gitmedim

doktora gittim günümüz geçti ama suyumuz falan herşeey normal cumaya kadar beklicez olmadı suni sancı vericez dedi beklemedeyim uffff allah herkese kolay doğum nasip etsinn

amin cnm sende en kısa sürede kurtulursun inş allaha emanet ol cnm hayırlısyla koklarsın inş bebişini :))

oyy canım az kalmış inşş çok kolay bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına

hepinizi allah kurtarsın diyorum. okurken ahh ahh keşke hamile olsamda gün saysam sıkılsam bende dedim. her anınızın kıymetini bilin canlarım o günler için neler vermezdim.

X