Bunaldim Lütfen Yardimmmmmmmmm

ranuna04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.646
1
senağlamasenağlamasenağlama kızlar 3.aşılamayı olucam hafta sonu ve ya pazartesi benim sorunum sebepsiz fertilite yani sorun bulamıyolar ve ben araştırdım biraz benim gibi olanların işi çok zor tüp bebek tutmayanda çok ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum negatif düşünmüyom ama ne biliyim darlıyom işte çevrenizde benim gibi olup hamile kalan var mı lütfennn yazın ihtiyacım varrrrrrrrrrrr senağlama senağlamasenağlama

canım benim umutsuz olma.inşallah herşey gönlüne göre olurda bu defa sonuç alırsın aşılamandan.allah yardımcın olsun

guzelim hic bir zaman umudunu kaybetme.sen sadece dua et.benim tanidigim biri 10 sene sonra kucagina aldi cocugunu.gitmedigi doktor kalmamis.ama allah en uygun zamani bildigi icin 10 sene sonra vermis.ins hepimiz bir gun cantanelerimizi kucagimiza alacagiz.benim temennim bu.a.s

semacım umutsuz olma bak hiç bi sorunun yok belkide böyle takıntı yapıp umutsuzca kendini yıpratmandan olmuyordur.Sakın canını sıkma bak tedavin var ve içini umutla doldur ve kendini sakinleştir.Konuların giriş kısmında çok güzel bir bir yazı dizisi var anne olmak isteyenler diye bak onu oku çok rahatlarsın bana çok yardımcı oldu eziyet etme kendine

herşeyin başı umuttur kuzum..sen umudunu yitirme her gittiğinde olacağına inanarak git..umut ederek git..içine sakın umutsuzluk tohumları ekme..unutma herşeyin hayırlısı olsun bugün olmazsa yarın olur inşAllah.. ne kadar güzel bir bebeğin olması için neler yapıyorsun..rabbim bu uğraş ve isteğine karşılık verecektir..için rahat olsun..

çok teşekkür ederim kızlar moral desteğiniz için herşeyin hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler diyip yoladevam edicez saolun takdir allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…