- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
Ben gurbetteyim 4 ay önce annemle kardeşim yanıma geleceği sırada eşimle öylesine bi tartışmada eşim bana git ozaman napıyosan yap dedi çok zoruma gitti ve annemi aradım gözden çıkarmıştım artık okadar ağırıma gittiki dedimki anne siz gelmeyin bu adam bana git diyo ben geliyorum eşim tabi hemen ailesinede haber vermiş ve kv ler geldiler beni ikna ettiler neyse gitmedim bu arada eşim görevde..sonra bu konuşmanın üzerine annem eşimi aramış sonrada babam sen nasıl git diyebiliyosun biz bunun için mi evlendirdik böyle aile olmaz hiçbir gelecek güvencesi yok çalıştırmıyosun evden dışarı çıkartmıyosun böyle olmaz vb..cümleler kurmuşlar..şimdide temmuzda hem kuzenimin düğünü var hemde 6 ay olacak ailemi görmeyeli ama izinde memleketine gitceğimizi ve benim memleketime gelip ailemle görüşmiyceğini kesin olarak söylüyo..görüşmiycem hatalarını anlasınlar bana yanlış yaptılar gibi cümleler..aşırı kinci unutmuyo büyüttükce büyütüyo bende desemki ozaman sen memleketine ben memleketime gidelim izinlerde nasıl olcak???daha kötü oluruz diye korkuyorum çok huzursuzm lafları söyleyen kendisi aslında karışanda ailesi çünkü bu kadar kinci değildi ama ortada kalan benim ailem ve sonundada ben olcam sanırım ne yapmalıyım çok kötüyüm??