• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık kızlar siz ne yapardınız kızlar yorumlarınız bekliyorum..

SEVMEYECEGIM27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
179
4
26
Edirne
Ben gurbetteyim 4 ay önce annemle kardeşim yanıma geleceği sırada eşimle öylesine bi tartışmada eşim bana git ozaman napıyosan yap dedi çok zoruma gitti ve annemi aradım gözden çıkarmıştım artık okadar ağırıma gittiki dedimki anne siz gelmeyin bu adam bana git diyo ben geliyorum eşim tabi hemen ailesinede haber vermiş ve kv ler geldiler beni ikna ettiler neyse gitmedim bu arada eşim görevde..sonra bu konuşmanın üzerine annem eşimi aramış sonrada babam sen nasıl git diyebiliyosun biz bunun için mi evlendirdik böyle aile olmaz hiçbir gelecek güvencesi yok çalıştırmıyosun evden dışarı çıkartmıyosun böyle olmaz vb..cümleler kurmuşlar..şimdide temmuzda hem kuzenimin düğünü var hemde 6 ay olacak ailemi görmeyeli ama izinde memleketine gitceğimizi ve benim memleketime gelip ailemle görüşmiyceğini kesin olarak söylüyo..görüşmiycem hatalarını anlasınlar bana yanlış yaptılar gibi cümleler..aşırı kinci unutmuyo büyüttükce büyütüyo bende desemki ozaman sen memleketine ben memleketime gidelim izinlerde nasıl olcak???daha kötü oluruz diye korkuyorum çok huzursuzm lafları söyleyen kendisi aslında karışanda ailesi çünkü bu kadar kinci değildi ama ortada kalan benim ailem ve sonundada ben olcam sanırım ne yapmalıyım çok kötüyüm??

Ben gurbetteyim 4 ay önce annemle kardeşim yanıma geleceği sırada eşimle öylesine bi tartışmada eşim bana git ozaman napıyosan yap dedi çok zoruma gitti ve annemi aradım gözden çıkarmıştım artık okadar ağırıma gittiki dedimki anne siz gelmeyin bu adam bana git diyo ben geliyorum eşim tabi hemen ailesinede haber vermiş ve kv ler geldiler beni ikna ettiler neyse gitmedim bu arada eşim görevde..sonra bu konuşmanın üzerine annem eşimi aramış sonrada babam sen nasıl git diyebiliyosun biz bunun için mi evlendirdik böyle aile olmaz hiçbir gelecek güvencesi yok çalıştırmıyosun evden dışarı çıkartmıyosun böyle olmaz vb..cümleler kurmuşlar..şimdide temmuzda hem kuzenimin düğünü var hemde 6 ay olacak ailemi görmeyeli ama izinde memleketine gitceğimizi ve benim memleketime gelip ailemle görüşmiyceğini kesin olarak söylüyo..görüşmiycem hatalarını anlasınlar bana yanlış yaptılar gibi cümleler..aşırı kinci unutmuyo büyüttükce büyütüyo bende desemki ozaman sen memleketine ben memleketime gidelim izinlerde nasıl olcak???daha kötü oluruz diye korkuyorum çok huzursuzm lafları söyleyen kendisi aslında karışanda ailesi çünkü bu kadar kinci değildi ama ortada kalan benim ailem ve sonundada ben olcam sanırım ne yapmalıyım çok kötüyüm??

Aileniz ne yaptı da hatalarını anlasınlar diyor eşiniz?

işte o tartışmada yazdığım şeyleri söylediler beni savundular diye

Eeee o zaman bu adam kendini haksız görmüyor.
Demek ki aileni sevmiyor,istemiyor.
Bunun farkında değil misin?
Neyi tartışıyoruz biz şu anda anlamadım.

işte araya aileler girince böyle oluyor..
sen kocanla birşey olmamaış gibi hayatına devam edyorsun
olan araya girenlere oluyor
çok çok büyük sorunlar olmadıkça ailelere birşey yansıtılması taraftarı değilim
sorun ikinizin öyleyse sadece ikiniz halledin
evliliğin önemli bir püf noktası...:ssz:

ya ikinizde memleketlerinize gitmiceksiniz yada izin gününü bölp ikisinede gitceksiniz... hiç olmadı sen kendi köyüne o kendi köyüneee... ailen gayet mantıklı bir savnma yapmış neyine kin tutuyor anlamıyorum.... 6 ay olmuş görmemişssin düğün var seni çlştrmıyor göndermior yok yaa! Allah sabır versin

Eşinin söylediği çok yanlış ama senin eşinin öfkeyle söylediği şeyleri ailene söylemende çok yanlış ailene başka seçenek bırakmamışsın ki arkadaşım. Mecbur eşinle yüzgöz olmaları gerekmiş maalesef.

Birde neden kavga ettiniz sen eşinin çok mu üstüne gittin kavga sırasında? Ağır konuşmuş, bu tür şeyler söylemesi için teşvik etmiş olabilir misin acaba?

Neyse olan olmuş. Eşin aileni sevmeyebilir sende onun ailesini sevmeyebilirsin ama bence ne olursa olsun birbirinizin hatrı için bayram, seyran vs... gibi özel günlerde ailelerle bir araya gelinmeli. Yani bence.

Ben olsam arayı düzeltmeye çalışırdım yapmadığım şeyde değil yani. Kaynanam ne kadar üzmüş olsada beni eşimin hatrı için alttan alıyorum. Başta gurur yapıyordum ama nede olsa biz bir aileyiz yapacak birşey yok.

Zor, çok zor hemde ama ben inanıyorum ki vakti gelince herkes hatasını anlar. Sen elinden geleni yap zamanı gelince yüzün yerde olmaz arkadaşım. Hayırlısı...

öncelikle tartışmayı ailene hemen arayıp söylemen hiç iyi olmamış hele bir de baban duymuş babalar dayanamaz kızını savunur bunu hiç yapmamalıydın.sonra sen niye onun ailesiyle görüşmüyorsun?sen onun ailesiyle görüşmezsen tabi o da görüşmek istemez ne bekliyordun önce bu duruma bir çözüm bulmaya çalışın sonra da tatilde sen onun ailesini de ziyaret et o da senin aileni

sen görüşmek zorunda değilsin ama onlar benim ailem sen memleketine git bende kendi memleketime demelisin bence eğer bu şekilde kendini ezdiririsen ilerde daha fenasınıda yapar ...

Sen de onun ailesi ile görüşmediğin için böyle davranıyor biraz da.
Ama en kızdığım şey hem hata yapıyorlar.
Hem de uyarı aldıklarında gururlarına yediremiyorlar.
Biz insan değiliz sanki, nelere katlanıyoruz.
Hakaretler işitiyoruz yine yeri geliyor aramak zorunda kalıyoruz.
El öpmeye mecbur bırakılıyoruz.
Onlar hiç çile çekmeyecek hiç.
Git evden diyor, uyarı gelince erkekliğine yediremiyor.
Çok iyi yapmış annen baban bence.
Seni sahipsiz mi sanıyor ya?
Çok sinirlendim. Onun göstermediği saygıyı sen de asla gösterme.
O seni zor durumda bırakabilir evet ama sen de bırakabilirsin.
Hiç kendini ezdirme.

Sen de onun ailesi ile görüşmediğin için böyle davranıyor biraz da.
Ama en kızdığım şey hem hata yapıyorlar.
Hem de uyarı aldıklarında gururlarına yediremiyorlar.
Biz insan değiliz sanki, nelere katlanıyoruz.
Hakaretler işitiyoruz yine yeri geliyor aramak zorunda kalıyoruz.
El öpmeye mecbur bırakılıyoruz.
Onlar hiç çile çekmeyecek hiç.
Git evden diyor, uyarı gelince erkekliğine yediremiyor.
Çok iyi yapmış annen baban bence.
Seni sahipsiz mi sanıyor ya?
Çok sinirlendim. Onun göstermediği saygıyı sen de asla gösterme.
O seni zor durumda bırakabilir evet ama sen de bırakabilirsin.
Hiç kendini ezdirme.

cnm bende öyle yapıyırum zaten şimdilik boyun eğmiyorum madem öyleyse yorumların için teşk..ama nereye kadar bilmiyorum yıpranıyorum..

sen görüşmek zorunda değilsin ama onlar benim ailem sen memleketine git bende kendi memleketime demelisin bence eğer bu şekilde kendini ezdiririsen ilerde daha fenasınıda yapar ...

cnm öyle diycemde daha beter ipler koparda bunu memleketinde doldururlar bak nasıl gelinmiş gelmedi şöyl böyle derler diye çekiniyorum eşim ailesinin lafına bakan biri izin dönüşünü bile beklemez orda açar benle kavga gürültü onuda çekemem mecbur kalıba giriyorum ama onun hiç böyle bir derdi yok görüşmiycem seevmiyorum yanlış yapmışlar(beni savunmakla) ......devam ediyo

Back