• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna da şükür..

gzdy

Mem ile Zin
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
798
1.280
113
33
Merhaba arkadaşlar.Belki beni hatırlayanlar vardır.Geçen ay düğünüm vardı..

Bilmiyorum belki benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır.Abarttığımı düşünenler vardır.1 senedir neredeyse her gün düğünümüzün olacağı günü nişanlımla sabırsızlıkla hayal kurarak bekliyorduk herkes gibi..1 senedir ayrıca evimizi yaptırıyorduk ve bunun insana vermiş olduğu siniri stresi size anlatamam bile..

16 Temmuz günü kınamız vardı.Kına benim memleketimde olacaktı ve eşim ile ailesi benim memleketime gelecekti.15 temmuzda o kara günde darbe olayları çıktı ve size ne kadar çok üzüldüğümüzü anlatamam.Olaylar biraz yatışınca kınayı ertelemekten vazgeçtik ve eşim ve ailesi yola çıktılar.Normalde 5 saat süren yol,askerlerin yolları kapaması nedeniyle 8 saat sürdü.En sonunda geldiler kınamızı yaptık fakat maalesef olaylar yüzünden çoğu insan kınamıza gelmedi..Olsun kınamızı yaptık ya buna da şükür..

20 temmuzda düğün günümüzde sabahtan kalkıp her gelin gibi kuaföre gittim.Saçlarım,makyajım ve gelinliğimi giyip heyecanlı bi şekilde eşimi bekledim.Eşime o güne kadar gelinliğimi dahi göstermedim uğursuzluk gelmesin diye.Eşim beni ilk gördüğü an gözleri doldu mutluluktan doldu.Beni alıp arabaya bindirirken telefon geldi ve 20 dakka içerisinde eşimin babasını kaybettik.Ben gelinlikle o damatlıkla kalakaldık.Düğünümüz iptal edildi.Herşey birden tepetaklak oldu.Dünyamız karardı.Babası bana babamdan daha çok babalık yapan bir insandı.Hiç bir hastalığı olmayan adam küçücük bir kan pıhtısından göçtü gitti.Sadece akşam nikahımız kıyıldı.10 gün depresyondan çıkamadım.Taziyeye gelen sözde düşünceli insanlar bana eltimin sünnet düğününde gelinliğimi giymemi söylediler.Tam iyi olacakken bu insanlar beni daha da kötü yaptılar.

Ertelemiş olduğumuz balayına gecikmeli olarak ailemiz ısrar ettiği için gittik.4 günümüz çok güzel geçti.5.günü eşim alerji oldu.Tahmin edilemez acılar çekti.10 tane arının aynı anda sokması gibi acılar çekti.Aynı anda bende boğaz iltihabı oldum.Tatilimizin son 2 günü otel odasından dışarı çıkmadan bitirdik.Bir şekilde evimize döndük ve ben 2 gün boyunca kabus görmekten uyuyamadım.10 dakka uyusam kabus görüp titreye titreye uyandım..

Olsun diyoruz buna da şükür.Allah bizi birbirimize bağışlasın ama yaşadıklarımızı kolay kolay atlatamıyoruz.1 tane bile fotoğrafımız yoktu gelinlikle damatlıkla sağolsun eşimin arkadaşları bize tekrar giydirip çektiler.Allah bu yaşadıklarımızı kimseye yaşatmasın.Hocaya inanan bir insan değildim şimdi hoca arıyorum gerçekten okutmak için.Gerçekten kötü gözlü insanlar var arkadaşlar.Allah bu insanlardan bizi korusun..

Bulduğunuz hoca ; ne rahmetli kayınpederinizi geri getirir ... ne eşinizi sokan arıdan intikam alır ... ne boğaz enfeksiyonunuzu yaşanmamış kılar ..

Başınıza gelen talihsizlikler , size özel değil .

O malum zamanda iptal edilen organizasyon düğün vs.. sayısı çoktu .

Eşinizin babasının ölümü çok üzücü ama takdir-i ilahi , o güne denk gelmiş .(Allah rahmet eylesin)

Eşimle ilk tatilimizde , başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi ; hepsini tedbirsizlik olarak düşündüm ; uğursuzluk değil .

Başımızda bir musibet var , hep kötü bizi buluyor , dur bakalım bir talihsizlik var ama ... hep kötü düşünürsen kötü gelir bulur beni .

Attığın başlık gibi yaşa ,buna da şükür !

Her şey nasip kısmet Rabbim bundan sonra yolunuzu açık etsin mutlu olun inşaallah.

İnsan neye üzüleceğini şaşırıyor.Bakmayın öyle hoca dediğime daha önce hiç gitmedim bile ama bu korku beni bitiriyor.Tabi ki insan üzülüyor bunu atlatamıyosun kolay kolay.Allah başa vermesin.Bundan öte dert vermesin inş.

başınız sağolsun.
kına düğün tekrar yapılmaz belki ama gelinlikle foto çekimi yaparsınız.
herkes düğün sonrası yapıyor zaten artık.
allerji ve enfeksiyon için de denk gelmiş şanssızlık diyelim.
geçmiş gitmiş bunlara üzülmeyin.
kayınpederine de Allah rahmet eylesin, vefatı çok üzücü ama ecel geldikten sonra yapacak bir şey yok maalesef :(

Saolun.çok teşekkür ederim.Herşey Allahtan.

Başınız sağ olsun gerçekten iki tarafın da yaşadıkları zordur eminim... Ama birine okutmaya ihtiyacınız yok kendiniz de kendinizi gayet güzel okuyabilirsiniz. Al abdestini ser seccadeni kıl 2 rekat namazını duanı et sonra aç istediğin ayeti oku Yasin kur-an kalbi derler ac oku için ferahlar...

gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun hocaya gerek yok birbirinize destek olun ve atlatın bu süreci..

ayrıca bir daha biri sana eltinin sünnet düğününde gelinliği giy derse ağzının orta yerine terliği geçir. böyle saçma bir teklif duymadım hayatımda..

Uzucu seyler yasamissiniz, dugununuzun ertelenmesinden ziyade kayinpederiniz rahmetli olmasi esiniz icin nekadar derin ve buyuk bir aci olmustur..ona yeterince destek oluyorsunuzdur insallah.

Allah kismet ederde bir oglunuz olursa ilerde bir gun, gelinlik gibi bembeyaz sahane bir elbise giyer, yine esinizle karsilikli oynarsiniz insallah. Dugun 5/6 saatlik mutluluk. Amac degil, sonucta mutlu olabilmek icin bir arac aslinda. Guzel guzel dugunu olupta evliliginde mutsuzluk yasayan, esiyle anlasamayan insanlari evlilikleri dusunun, ve bolca sukur edin. Mutluluklar dilerim:)

geçmiş olsun ama eşinizin babasını kaybetmesi biraz ağır bir durum keşke daha 40 gün bile olmamışken kalkıp da balayına gitmeseydiniz. düğünü 2 ya da 3 ay erteleseydiniz. kafanızı toplayıp iyileşip hem düğün hem de balayı yapardınız. zaten o akşamı nikahı kıymışsınız. yani bu kadar ısrarla aceleyle düğün balayı olayına girmek bana göre anlamsız geldi. ben olsam 3 ay sonraya düğünü erteler. sonra balayına giderdim.

Şükür etmek en güzel dualardandır zaten.
Geçmiş ve bitmiş olsun inşallah.

hoca falan aramayin syrekli kendinize dua edin. ben nazara cok inanirim bol bol evimizie esime kendime nazar duasi okurum sizdr oyle yapin bence.

Allah bunu unutturacak dert vermesin, eşin icin daha cok üzüldüm, el ele bu süreci atlatırsınız, düğün icin üzülme hiç

Gerekli gereksiz bir sürü kişi olacağına biraz Zaman geçsin eşinin acısı biraz dinsin giyersiniz gelinliği damatlığı küçük

bi kafede en sevdiklerinle arkadaşlarınla doya doya eğlenirsiniz. 500 kişi geleceğine 30 kişi gelsin lafsız sözsüz daha iyi

zaten, vaktini evde doldurma oyalanacak bişeyler bul birileriyle Zaman geçir boş kaldıkça insan daha cok düşünür ve

uykuna rüyana yansır,bol bol oku eşini kendini

geçmiş olsun ama eşinizin babasını kaybetmesi biraz ağır bir durum keşke daha 40 gün bile olmamışken kalkıp da balayına gitmeseydiniz. düğünü 2 ya da 3 ay erteleseydiniz. kafanızı toplayıp iyileşip hem düğün hem de balayı yapardınız. zaten o akşamı nikahı kıymışsınız. yani bu kadar ısrarla aceleyle düğün balayı olayına girmek bana göre anlamsız geldi. ben olsam 3 ay sonraya düğünü erteler. sonra balayına giderdim.
Haklısınız belki..Ama yaşamadan yorum yapmak bilmiyorum birşey demek istemiyorum..Sadece şöyle diyebilirim bir daha düğün yapma olasılığımız 0 çünkü benim bütün akrabam şehir dışında bir daha insanlara işlerinden izin aldıramam.Ayrıca ben ve eşim de çalışıyoruz bu sene içinde tatile gidecek bir iznimiz başka yok.Şöyle söyleyeyim 3 katlı bir evde 3 aile yaşıyoruz..Ve belki okumuşsunuzdur sünnette gelinlik giy diyen hadsizlerle karşı karşıya geldim.Bilmem bunlar o evden uzaklaşmam için sizin için yeterli sebep mi?Ayrıca balayı ücretini daha önceden verdik ve takı törenimiz dahi olmadı.Yapmadığımız düğün salonunun parasını da vermek zorunda kaldık.Sanırım biraz uzaklaşmak için yeterli sebepler..Allah size böyle birşey yaşatmasın..

Konunun hocayla alakasi ne? Tam yaz donemi herkes evleniyo. Darbe herkese yapildi sadece size degil. Hoca okusa dugunun mukemmel olmayacak kp geri gelmeyecek. Tek sanssizlik adamin vefati olmus o da ecel. Yapacak birsey yok.

Merhaba arkadaşlar.Belki beni hatırlayanlar vardır.Geçen ay düğünüm vardı..

Bilmiyorum belki benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır.Abarttığımı düşünenler vardır.1 senedir neredeyse her gün düğünümüzün olacağı günü nişanlımla sabırsızlıkla hayal kurarak bekliyorduk herkes gibi..1 senedir ayrıca evimizi yaptırıyorduk ve bunun insana vermiş olduğu siniri stresi size anlatamam bile..

16 Temmuz günü kınamız vardı.Kına benim memleketimde olacaktı ve eşim ile ailesi benim memleketime gelecekti.15 temmuzda o kara günde darbe olayları çıktı ve size ne kadar çok üzüldüğümüzü anlatamam.Olaylar biraz yatışınca kınayı ertelemekten vazgeçtik ve eşim ve ailesi yola çıktılar.Normalde 5 saat süren yol,askerlerin yolları kapaması nedeniyle 8 saat sürdü.En sonunda geldiler kınamızı yaptık fakat maalesef olaylar yüzünden çoğu insan kınamıza gelmedi..Olsun kınamızı yaptık ya buna da şükür..

20 temmuzda düğün günümüzde sabahtan kalkıp her gelin gibi kuaföre gittim.Saçlarım,makyajım ve gelinliğimi giyip heyecanlı bi şekilde eşimi bekledim.Eşime o güne kadar gelinliğimi dahi göstermedim uğursuzluk gelmesin diye.Eşim beni ilk gördüğü an gözleri doldu mutluluktan doldu.Beni alıp arabaya bindirirken telefon geldi ve 20 dakka içerisinde eşimin babasını kaybettik.Ben gelinlikle o damatlıkla kalakaldık.Düğünümüz iptal edildi.Herşey birden tepetaklak oldu.Dünyamız karardı.Babası bana babamdan daha çok babalık yapan bir insandı.Hiç bir hastalığı olmayan adam küçücük bir kan pıhtısından göçtü gitti.Sadece akşam nikahımız kıyıldı.10 gün depresyondan çıkamadım.Taziyeye gelen sözde düşünceli insanlar bana eltimin sünnet düğününde gelinliğimi giymemi söylediler.Tam iyi olacakken bu insanlar beni daha da kötü yaptılar.

Ertelemiş olduğumuz balayına gecikmeli olarak ailemiz ısrar ettiği için gittik.4 günümüz çok güzel geçti.5.günü eşim alerji oldu.Tahmin edilemez acılar çekti.10 tane arının aynı anda sokması gibi acılar çekti.Aynı anda bende boğaz iltihabı oldum.Tatilimizin son 2 günü otel odasından dışarı çıkmadan bitirdik.Bir şekilde evimize döndük ve ben 2 gün boyunca kabus görmekten uyuyamadım.10 dakka uyusam kabus görüp titreye titreye uyandım..

Olsun diyoruz buna da şükür.Allah bizi birbirimize bağışlasın ama yaşadıklarımızı kolay kolay atlatamıyoruz.1 tane bile fotoğrafımız yoktu gelinlikle damatlıkla sağolsun eşimin arkadaşları bize tekrar giydirip çektiler.Allah bu yaşadıklarımızı kimseye yaşatmasın.Hocaya inanan bir insan değildim şimdi hoca arıyorum gerçekten okutmak için.Gerçekten kötü gözlü insanlar var arkadaşlar.Allah bu insanlardan bizi korusun..
ay okurken tuylerim urperdi... dort gozle beklenen bi gunde babasinin vefat etmesi cok uzucu bisey
basiniz sagolsun
Allah size mutluluk versin insallah

Back