Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabuna bari bilen cevap versin..lütfennn
cnm ben kolestonun ışıltılı kahveye boyadım ama bildiğin gibi tabiki koleston üzerindeki rengi asla çıkarmıyor yani evet saçlarım daha canlı oldu rengide altında hiç boya olmadığı için biraz belli oldu ama kesnlikle dışardan bakıpta kahve diycen bi ton olmadı bu yüzden kahve evde boyamalarla çok zor tutturulcak bi renk
ya memnun derken ben kutunun üzerindeki renk çıkcak die bekledim ama olmadı öle kahve çıkmadı yani nasıl desem çok az dokundurmuş gibi rengi oldu onun dışında saçım boyandığı için daha parlak durdu tabiki
Zemin rengine bağlı nasıl bir renk oldukları
O yüzden herkeste aynı şekilde tutmaz görünmez kimisinde koyu olur kiminde açık
Zemin rengin ne?
Ona göre cevaplayalım
O kutuda gördüğünüz modellerin saçları önce platine kadar açılır öyle boyanır kutuya aldanmayın yani
Zeminden zemine farklılık gösterir boyalar
Işıltılı kahve gizemli kahve çarpıcı seksi ateşli bilmemne bunlara da aldanmayın piyasa isimleri bunlar
Önemli olan numaralarıdır
Saç renklerinin numaralarını söylerseniz yardımcı olabiliriz ancak
Her boyanın piyasa adını bilip renklerini aklımızda tutacak halimiz yok