How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El BUMBO Bebek Oturağı / Koltuğu arıyorum , satan var mı acaba ??

Canim oturak derkenn anakucagimi ariyosun bende var mavili hic kullanmadim gibi 1 2 kez koydum oglum oturmadi kaydi hep sifir gibi istersen bakabilirsin

Ya biz aldık o koltuktan. Acayip süper bişey. Kızım koltuk sayesinde oturma aşamasına çok çabuk geçti. Yemeklerde masanın üstünde keyfine dicek yok. Abisiyle koltuk sayesinde oturarak göz teması kurduğundan çok eğleniyor. Inşallah bulursun. Ben sanırım 2-3 ay sonra satışa koyarım..

Canim oturak derkenn anakucagimi ariyosun bende var mavili hic kullanmadim gibi 1 2 kez koydum oglum oturmadi kaydi hep sifir gibi istersen bakabilirsin

Anakucağı değil, oturak.. koltuk gibi bişii.. googledan BUMBO diye aratıp görebilirsin.. tepsisi de var, mama yiyebilir, oyun oynayabilir.. banyoda da kullanabilirsin.. güzel bişiii

Ya biz aldık o koltuktan. Acayip süper bişey. Kızım koltuk sayesinde oturma aşamasına çok çabuk geçti. Yemeklerde masanın üstünde keyfine dicek yok. Abisiyle koltuk sayesinde oturarak göz teması kurduğundan çok eğleniyor. Inşallah bulursun. Ben sanırım 2-3 ay sonra satışa koyarım..

Yazdıklarınızı okumak çok güzel, demek ki doğru ürün peşindeyim :)
6.aya girdik ve geçen haftadan itibaren destekli oturmaya başladık, çabucak almamız gerek :)
Buradan değil ama başka bir portaldan buldum gibi.. net değil henüz ama anlaşmak üzereyiz.. :18:

Son düzenleme:

canım markası ne aldığın ürünün ve ne kadara aldın?
ben de 1 ay sonra alıcam artık bebişim 5 aylık :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar,
Yeşil, çok temiz kullanılmış çok uygun fiyata (40 TL) güzel bir BUMBO buldum.. Bugün gidip elden aldık ve kızımız çok sevdi...

merhaba mamas papas oturak var bende bumbonun aynısı hatta bacak kısmı daha geniş inceleyebilirsiniz ilgilenirseniz yatdımcı olabilirim hiçkullanılmadı

merhaba konuyu açan arkadaş sanırım bulmuş aradığını ben sizin ilanınızla ilgileniyorum fiyat ve resim ekler misiniz mail adresim srpilhan devamı bildiğimiz gibi....

Back