Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kızlar canlanın biraz derya yarın varmısın yokmusun mülakata gidecek inş yarışmacı olurda ekrandan takip ederiz deryam bak söz ver yarışmacı olursan kk dan bahset olurmu

dua edin bana

kız senin kalbin ne kadar temiz biliyorum dua et yarışmacı olabileyimmmm
sen ne istersen alırım artık

borgır dayıya götürür ya derya banane banane bizde arkadaşın olarak konuk olak hem acun hemşom benima.s.:enbuyukkk:

gelirsiniiizzzzz valla bütün studyoyu doldururuzzzz

yok yaww ben iskender kebap isterim yok öle ucuzundan
yerimseniben
:roflol:

helebi kazanalım her buluşmada sponsor olur bize dersem çok şey istemiş olurum dimi:uhm:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
olurum tabeeea.s.
bi katılalaım bakalım ne diyeceklerrrr
YARIN BANA SAAT 14.00 DA BOL BOL DUA GÖNDERİN:Saruboceq::Saruboceq:

yaaaa niye benim pişşşşttttttttt lerimle dalga geçiyonguzsenağlamasenağlamasenağlama deryacım inşallah yarışmacı olursuunnn :Saruboceq: aaaaaaaa leptap,ne mek emmisi,ne börgır dayısı.rakiplerime para mı kazandırcaanız,aşkolsuuuunnnn Çok üzgünüm çoookklava:

Son düzenleme:

çok saol bitanem
kız ne rakibiiii
senin pişşştttt lerini yalnız bırakmaya dedük :roflol::roflol::roflol:

çok saol bitanem
kız ne rakibiiii
senin pişşştttt lerini yalnız bırakmaya dedük :roflol::roflol::roflol:

hamburgerci açtım ya ben :roflol: yok kız geçen gün hamburger yaptık ya kocişle,çok güzel yapıyoruz dedim.rakip olcaz birilrine diye.ismi lazım değil,söylemicem :dilcikar::dilcikar: reklam olmasınn

hamburgerci açtım ya ben :roflol: yok kız geçen gün hamburger yaptık ya kocişle,çok güzel yapıyoruz dedim.rakip olcaz birilrine diye.ismi lazım değil,söylemicem :dilcikar::dilcikar: reklam olmasınn

heheheheehe anladım vallahaaaaa
saat 12 yi geçmesine rağman çaktım çerezi bak

Erkenden uyandım bugün kızlar az sonra giyinip çıkıcammmmm:Saruboceq:
bana dua edin:Saruboceq:
son olarak bakayım neler yazılmışp diye geldimmmm
şans diliyin bana yaaa
arkamda kocaman KK var rahatlamam lazım azıcık:lepi::enbuyukkk:kafamçokkarıştı
Neyse ben dolabımı karıştırmaya gideyim bakalım neler çıkacak
öpüyorum sizi akşama görüşürüz
oaradan çıkıncada alış-verişe gideyim cumartesiye misafirim varcokacimcoook hemde
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ınŞalh gÜzel yÜregınden geÇen olur canım
hayırlı haberlerle beklıyoruz senııııııııııııı

aybikeee conemm yettim yarın saat 11 30 da balonun öünüde ok miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…