- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
borgır dayıya götürür ya derya banane banane bizde arkadaşın olarak konuk olak hem acun hemşom benima.s.:enbuyukkk:
yok yaww ben iskender kebap isterim yok öle ucuzundan
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
yerimseniben
:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
borgır dayıya götürür ya derya banane banane bizde arkadaşın olarak konuk olak hem acun hemşom benima.s.:enbuyukkk:
kızlar canlanın biraz derya yarın varmısın yokmusun mülakata gidecek inş yarışmacı olurda ekrandan takip ederiz deryam bak söz ver yarışmacı olursan kk dan bahset olurmu
nan deryaa
yarışmacı olup cok para kazanınca zengin olunca bizi unutmican demüüü
huuu derya senden söz istiyom bahhh
yarışmacı olursann
ordan bizim tayfanın isimlerini tek tek sayarak slm yollican
bi kk ya yollarsın
kısss 200 bin ve üstü alırsan ne yapcen bizim tayfaya bakimmm heee :))))))))
yok yaww ben iskender kebap isterim yok öle ucuzundan
yerimseniben
:roflol:
helebi kazanalım her buluşmada sponsor olur bize dersem çok şey istemiş olurum dimi:uhm:
yaaaa niye benim pişşşşttttttttt lerimle dalga geçiyonguzsenağlamasenağlamasenağlama deryacım inşallah yarışmacı olursuunnn :Saruboceq: aaaaaaaa leptap,ne mek emmisi,ne börgır dayısı.rakiplerime para mı kazandırcaanız,aşkolsuuuunnnn Çok üzgünüm çoookklava:
çok saol bitanem
kız ne rakibiiii
senin pişşştttt lerini yalnız bırakmaya dedük :roflol::roflol::roflol:
hamburgerci açtım ya ben :roflol: yok kız geçen gün hamburger yaptık ya kocişle,çok güzel yapıyoruz dedim.rakip olcaz birilrine diye.ismi lazım değil,söylemicem :dilcikar::dilcikar: reklam olmasınn
heheheheehe anladım vallahaaaaa
saat 12 yi geçmesine rağman çaktım çerezi bak
deryadan haber var mıı?