lyrem sen günde kaç paket sigara içiyon len
kızlar benim dişlerimde tel var dün aksam beyim görmeden dirseği ile ağzıma bir çrptı beynim uyuştu sandım alt dudağım üst dudağım kanadı bugun de biraz şiş üst taraf yara gibi oldu teller sürüttükçe acıoo
aa dostlar duydunuz iste bu yastan sonra koca dayağıda yedimmmm kendisini kadın hakklarına sikayet edip mor catıya sığıncam ağzımı burnumu kırdı edepsizzz :mymeka:
ajan hala burdasın gözün üstümüzde :1ninca:
ben biliyom onlar kim:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:ajan 2 olmuş :1ninca: :1ninca:
canım benimmmmm bizde bekledik durduk vallacanlarım ben geldim dün gece pc açamadım eşim diyoki hep pc başındasın ben gelince bile çünkü ben onu yalnız bırakıyodum da dün jest olsun diye nete giremedim sizlerden ayrı kaldım
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
slm kızlar a.s. aybikeden haber alabildiniz mii
leptap cicim tuzlu gargara yap iyi geliyor terazine hala tıklıyamıyorum
pişştt:)
ooo enişteee dediysee doğru demiştirrr:)))
yok bi haber( benim psikolojim acaip bozuldu. babamı benim yatağımda yatırıyorum, bende annemle yatak odasında yatıyorum.. ve kapının arkasına mutfaktaki sandalyeleri koyuyorum babamada biber gazı aldırdım ve kapının arkasında sopa var (
Bugünde anahtarcıya gittim.. orta göbeğede 4'lü kilid yaptırıyorum ve kelepçe taktırıyorum kapıya( p.tesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?