• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kızlar benim dişlerimde tel var dün aksam beyim görmeden dirseği ile ağzıma bir çrptı beynim uyuştu sandım alt dudağım üst dudağım kanadı bugun de biraz şiş üst taraf yara gibi oldu teller sürüttükçe acıoo
aa dostlar duydunuz iste bu yastan sonra koca dayağıda yedimmmm kendisini kadın hakklarına sikayet edip mor catıya sığıncam ağzımı burnumu kırdı edepsizzz :mymeka:

ajan hala burdasın gözün üstümüzde :1ninca:

canlarım ben geldim dün gece pc açamadım eşim diyoki hep pc başındasın ben gelince bile çünkü ben onu yalnız bırakıyodum da dün jest olsun diye nete giremedim sizlerden ayrı kaldım

kızlar benim dişlerimde tel var dün aksam beyim görmeden dirseği ile ağzıma bir çrptı beynim uyuştu sandım alt dudağım üst dudağım kanadı bugun de biraz şiş üst taraf yara gibi oldu teller sürüttükçe acıoo
aa dostlar duydunuz iste bu yastan sonra koca dayağıda yedimmmm kendisini kadın hakklarına sikayet edip mor catıya sığıncam ağzımı burnumu kırdı edepsizzz :mymeka:

ajan hala burdasın gözün üstümüzde :1ninca:

ahhh canım geçmiş olsun yaaa
bence bi eczaneye danış ağız yaralarının iyileşmesini hızlandıran bitkisel solüsyonlar var:teselli: a.s.

ajan 2 olmuş :1ninca: :1ninca:
ben biliyom onlar kim:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

canlarım ben geldim dün gece pc açamadım eşim diyoki hep pc başındasın ben gelince bile çünkü ben onu yalnız bırakıyodum da dün jest olsun diye nete giremedim sizlerden ayrı kaldım
canım benimmmmm bizde bekledik durduk valla
sonra benimkide mız mız yapmaya başladı aynı hesap beni yalnız bırakyıorsun diye
bende erkenden gittimşakkıdı
neyse bir ara gel olur mu öpüyorum seni özledik yawww

canım benimmmmm bizde bekledik durduk valla
sonra benimkide mız mız yapmaya başladı aynı hesap beni yalnız bırakyıorsun diye
bende erkenden gittimşakkıdı
neyse bir ara gel olur mu öpüyorum seni özledik yawww[/QUOTE]

bu gece girmeye çalışıcam kızlar söz vermiyim bizimki fena bozuluyo sonra delikafadulden

:enbuyukkk: :enbuyukkk:

slm kızlar a.s. aybikeden haber alabildiniz mii

leptap cicim tuzlu gargara yap iyi geliyor terazine hala tıklıyamıyorum :(

Son düzenleme:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:

slm kızlar a.s. aybikeden haber alabildiniz mii

leptap cicim tuzlu gargara yap iyi geliyor terazine hala tıklıyamıyorum :(

canım aybikeden haber alamadım dün cebine msj attım ama tlf kapalıydı bgn yine aradım yine kapalıydı rabbim sabır versin canım gargara fayda etmiyo ama merhem aldım k....rt o iyi geldi

bu aralar geceleri pek giremiycem yüksek kuruldan(kocişten) yasak geldi bi kaç gün onu kızdırmayayımda sonra açılış yapcamdelikafadulden

yok bi haber :(( benim psikolojim acaip bozuldu. babamı benim yatağımda yatırıyorum, bende annemle yatak odasında yatıyorum.. ve kapının arkasına mutfaktaki sandalyeleri koyuyorum babamada biber gazı aldırdım ve kapının arkasında sopa var :((
Bugünde anahtarcıya gittim.. orta göbeğede 4'lü kilid yaptırıyorum ve kelepçe taktırıyorum kapıya :(( p.tesi günü

yok bi haber :(( benim psikolojim acaip bozuldu. babamı benim yatağımda yatırıyorum, bende annemle yatak odasında yatıyorum.. ve kapının arkasına mutfaktaki sandalyeleri koyuyorum babamada biber gazı aldırdım ve kapının arkasında sopa var :((
Bugünde anahtarcıya gittim.. orta göbeğede 4'lü kilid yaptırıyorum ve kelepçe taktırıyorum kapıya :(( p.tesi günü

neler hissedebileceğini tahmin edebiliyorum çok zor rabbim bidaha talihsizlik yaşatmasın:Saruboceq:

Back