• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Tamam o zaman amaç buluşmaksa heryer olur zaten
ben eminönünd gelicem lyre bana takılabilirsin canım beraber gideriz mızmız sen nerden geleceksin canım kısmetsekaydirigubbakcemile4

takılım sana hayatımızı yaşıyalım :içelim: günün ismide perfecto mehtap yerimseniben

belinayım başına bu talihsizlik gelmemiş olsaydı inanki buluşmaya gelmeyi içim almazdı çünkü aybikemizin ve hepimizin yüreği yanıyo ama seninde yüreğini yaktılar yanında olmayı istiyorum destek olmak için seni tanımak için

oluuurrrrr belinay destek günü
Ama tubama da haber vermemiz lazım
yarın araryalım eğer gelemezse topice

belinayım başına bu talihsizlik gelmemiş olsaydı inanki buluşmaya gelmeyi içim almazdı çünkü aybikemizin ve hepimizin yüreği yanıyo ama seninde yüreğini yaktılar yanında olmayı istiyorum destek olmak için seni tanımak için

oluuurrrrr belinay destek günü
Ama tubama da haber vermemiz lazım
yarın araryalım eğer gelemezse topice

sizi çok seviyorum​
:enbuyukkk:

nedennnn
hangi topic hemen söyleee
olmaz sensiz bir kk düşünemiyorumsenağlama

msn den konuşuruk canım
şimdi burdada o konuyu acmıyayım
sinir etti işte biri beni
boşşverrr
gül geçç:teytey:
sadeec bekliyorum
cezamı ...eğer varsa....hik hake ttiğimi sanmıyorum ama neyse
sadece olurda ban alırsam haberiniz olsun dedim:lepi:

kızlar ben çıkıyorum yarın görüsürüz allah kısmet ederse iyi geceler aybikecim kendine dikkat et

hepinizi çok seviyorum ama belinayımızın başına bu talihsizlik gelmemiş olsaydı ertelerdik buluşmayı ama belinayı tanımak ve destek olmamız lazım

canım benim evet aynı düşünüoruz pc başında aybikemin nicki görünecek diye bekliyorum kulağım haberlerde
Belinayıma da destek olmak istiyoruz
İçimiz yanıyor ama dua edelim yaaa
dağılsın bu keder mujde verilsin artık:Saruboceq::Saruboceq:

msn den konuşuruk canım
şimdi burdada o konuyu acmıyayım
sinir etti işte biri beni
boşşverrr
gül geçç:teytey:
sadeec bekliyorum
cezamı ...eğer varsa....hik hake ttiğimi sanmıyorum ama neyse
sadece olurda ban alırsam haberiniz olsun dedim:lepi:

canım ya sensiz olmaz