Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyrem ancak toparlanabildimm...
eşyaları aldığımız yerdekiler taşımadı biz tek tek aldığımız için eve kendimiz çıkardık.. ve kolileride tekrar büyük bakkal kolileri olur ya hani sarı onlara koyduk işte ve çatı katta güzelce dizdik üstüne muşamba kapladık yani içinde çeyiz eşyaları olduğu bile belli değildi çünkü normal un kolisi gibi koliydi.. sanırım apartmanda herkes resmen uyudu düşünsene ya 1 gibi öğlen civarıydı üstte sanki kendisi yapmış gibi kolileri muntazam bi şekilde bıcakla koli bantlarını açmış ve boşaltmış sanki evden eşya taşır gibi götürmüşlerr... kolilerle taşımamış koliden bişeye boşaltmışlar artık çuvalamı neye koydularsa aklımızalmıyo kolileri boşaltmışlar birde iç içe koymuşlar boş kolileri.. bunu yapan kesinlikle 1 kişi değil oncaa eşy abu hızlılıkta gitmez yukarısı savaş alanına dönmüş tüm koliler kutular açılmış berbat olmuş dağıtılmışş.. en son kırmızı kutusunda set takımım var salon için aldığım o ağırdı işte uzun bir kutuydu onu tam almış eline merdivenden inerken kutunun altı açılmış içindkiler bizim kapının önüne kadar dökülmüş kırılmış oda hemen telaşla kaçmış. alttaki yengem kapıyı açtığında 1 kişi geçmiş önünden abla ses yukardan geldi demiş ve 2 şer 2 şer merdivenleri inmiş koşarak yengem çığlık atınca dayımlarda peşinden gitti ama kimseccikler yoktu.. yani birde şu var altta bizim tül perde dükkanımız var ve burası işlek bi cadde perdeciler çarşışı yani kapmıın önüne arabamı dayadılarda nasıl nerereye koydular eşyaları anlamadım gitti
yok bebeğim yeniden almadım.. eşyalarımın taşınma şeklini anlattım yani aldığımız yerdeki kişilerde taşımadıki onlar yapsın diyim kimse bilmiyodu (
yok bebeğim yeniden almadım.. eşyalarımın taşınma şeklini anlattım yani aldığımız yerdeki kişilerde taşımadıki onlar yapsın diyim kimse bilmiyodu (
kızlar annem cumartesi akşamı geliyoo
yanii bihaki buluşmanız cumartesi veya carsambaya denk gelirse bende varım
heheheeeee
cumartesi denk gelecekkkkkk
valla süper bi buluşma olacakkk