• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Belinayım ne diyorsun yaaaa
çeyiz şebekesi falan mı bunlar çok kızdım vallaaaaaakötükedihüsokötükedihüso

ıyre dediya hanii inşata gelen işçiler çıraklar olabilirmi die.. bendededimki onlar geldiğinde eşyalarım henüz yoktu onlar gidince düzen kurduk dedim

ıyrem ancak toparlanabildimm...
eşyaları aldığımız yerdekiler taşımadı biz tek tek aldığımız için eve kendimiz çıkardık.. ve kolileride tekrar büyük bakkal kolileri olur ya hani sarı onlara koyduk işte ve çatı katta güzelce dizdik üstüne muşamba kapladık yani içinde çeyiz eşyaları olduğu bile belli değildi çünkü normal un kolisi gibi koliydi.. sanırım apartmanda herkes resmen uyudu :( düşünsene ya 1 gibi öğlen civarıydı üstte sanki kendisi yapmış gibi kolileri muntazam bi şekilde bıcakla koli bantlarını açmış ve boşaltmış sanki evden eşya taşır gibi götürmüşlerr... kolilerle taşımamış koliden bişeye boşaltmışlar artık çuvalamı neye koydularsa aklımızalmıyo kolileri boşaltmışlar birde iç içe koymuşlar boş kolileri.. bunu yapan kesinlikle 1 kişi değil oncaa eşy abu hızlılıkta gitmez yukarısı savaş alanına dönmüş tüm koliler kutular açılmış berbat olmuş dağıtılmışş.. en son kırmızı kutusunda set takımım var salon için aldığım o ağırdı işte uzun bir kutuydu onu tam almış eline merdivenden inerken kutunun altı açılmış içindkiler bizim kapının önüne kadar dökülmüş kırılmış oda hemen telaşla kaçmış. alttaki yengem kapıyı açtığında 1 kişi geçmiş önünden abla ses yukardan geldi demiş ve 2 şer 2 şer merdivenleri inmiş koşarak yengem çığlık atınca dayımlarda peşinden gitti ama kimseccikler yoktu.. yani birde şu var altta bizim tül perde dükkanımız var ve burası işlek bi cadde perdeciler çarşışı yani kapmıın önüne arabamı dayadılarda nasıl nerereye koydular eşyaları anlamadım gitti

yok canım bu mesajını dedim

yok bebeğim yeniden almadım.. eşyalarımın taşınma şeklini anlattım yani aldığımız yerdeki kişilerde taşımadıki onlar yapsın diyim kimse bilmiyodu :((

yok bebeğim yeniden almadım.. eşyalarımın taşınma şeklini anlattım yani aldığımız yerdeki kişilerde taşımadıki onlar yapsın diyim kimse bilmiyodu :((

hmm anladım canım
zamanla biriken el emeği işte hepsi
senağlama
içinde dantellerde vardı diyorsun ooffff offf:oklava::oklava::oklava:

Allah biliyor yapacağını emin ol
umarım bulunurlar yaa şikayetçi falan olsaydınız

kamera felan yok mu
dükanın var diyodun
polise felan bildirmedinizmi

olmadık nedense olmadık olayını şokunu atlatamadık dayımlar diyoki giden gitti... ben diyorumki koliler hala duruyo parmak izleri alınır diyorum yok yok yok kimse beni dinlemiyoo. benim malım gitmiş el emeklerim gitmişşş kimse bişi yapmıyo üüzülme san abişi olsaydı diiolar :(

kamera bizim kapıya doğru yönelik değilmişki diğer tarfa yönelikmiş baktık

off yaaa allahım hepimizin yardımcısı olsun belinayım el birliği ile çeyizini yeniden yapmaya çalışırız aybike nasıll acaba senağlama

kızlar annem cumartesi akşamı geliyoo
yanii bihaki buluşmanız cumartesi veya carsambaya denk gelirse bende varım
heheheeeee

amiinn ıyremm aminnn:( ama inan bana 25 yaşındaki bir genç kız için hayallerinin bir çırpıda bir şerefsizin alıp götürmesi okadar kötü bişiyki herşeyimi alıp götürmesi elimde hiç bişey kalmaaması tüm hayallerimin gitmesi beni bitridi inan bana abartmıyorum ama kendimde değilim bugün hiç nete girmedim bişi yemedim deli gibi oturdum bakındım boş boş hayallerle borçla harçla taksidini yatırdığım, taksidi bittiği zamanda sevindiğim eşyaalrım .. kendi ellerimle ördüğüm ve ördürttüğüm herşeyim gitti be ıyrem :(

b&m inşallah canımm beklerizz..
size herzamankinden çok ihtiyacım var c.tesi olsun biran önce ne olur:(

Back