Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kanka diyen dillerini yesinler leptapım :)hee kaza geçirdim havada 4 takla atarak beynimi kaldırıma çarptım :)4 gün ailemi tanımadım sonra geldi hafıza yerinee :))

tamam gelip bakıcaksan töbe diyiverimkaydirigubbakcemile3
oyyy annesi kurban olsun ona:asigim:

eline bilem zıçcak gün gelicek ama heç tiksinmicen
işte Allah insanın içine anneliği böyle yerleştiriyo
oy kuzm kuzum bebkliğini hatırladım
senağlama
çok datluyduu
şindik sünüklünün teki oldii
zırzalak veledim benimm
ama şindide bi anniy anniyy diyo bi duysanız ölüyom o öyle konuşunca

kanka diyen dillerini yesinler leptapım :)hee kaza geçirdim havada 4 takla atarak beynimi kaldırıma çarptım :)4 gün ailemi tanımadım sonra geldi hafıza yerinee :))

bi ara sırf böyle dua ediodum hafızamı al yarabbi diye o aklıma geldi şimdi ahh ahh:çok üzgünüm:

haklısın valla ama sizsiz olamam dün gece az daha uykudan uyanıp pc yi açıp bakcaktım size allahtan sizde hemen uyumuşunuz
:

açıp bakmışsın ki uyuduklarını okumuşsun:jeyyar:

ah kıyamam içim cızladı resmen rabbim seni ailene bağışlamış desene bide bize ben öyle ciddi olduğunu bilmiyodum ama hatırlıyom yüce rabbim bidaha göstermesin cümlemize içindede bize:Saruboceq:

kızlar ben kaçar
saat daha erkennnn
2 tane türk kahvesi içmiş deryacık uykuya gidiyooooo A015
neyse yaw yarın görüşürük
herkeslere iyi geceleeeeeeeeeeerrrrrrrr

öptüm herkesiiiiiiiiiiiiii

kızlar hadi hep beraber yatlımmm
sonra sayfalr biirkiyo okumak zor oluyoo

ayy bende duyucam mı kifisfisfis
sen bana yakın taşın( unutmuş değilim )bakarım valla hem geçen yıl bir ay anaokulu öğretmenliği yaptım küçük gruplara çocuklar beni paylaşamayınca bıraktım

unutmadım tabikii bulalımda şunu
hadin dağılın baken yoksa aklım burada kalıyor uyuyamıyorum yawww

yarın temizlik yapmam lazuuummmm

omassss kaydirigubbakcemile3

ben ciddi gettim
artuk yarın okurm
datlu rüyalarrr

bi ara sırf böyle dua ediodum hafızamı al yarabbi diye o aklıma geldi şimdi ahh ahh:çok üzgünüm:

açıp bakmışsın ki uyuduklarını okumuşsun:jeyyar:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:canımcım topic benden sonra fazla ilerlememişti sonra zor oluyo okumam ben bütün yazılanları okuyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…