• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

kızlar bişi diyimmi ama aybike duymasın tamamı??aybike hamile oldu olalı çok nazlı çok alıngan olduuu şu minik bi çıksdaa aybik'e yapcaklarımı ben biliomm zaten şalınıda sevmemiştimm:))

aybikimmm kız erinme hiç kalk yap hadiiiii

benim amca kızı hamileyken cvanı bişey çekmiş 1 hafta istemiş ağlamış almamış ÖKÜZ kocası
bi hamile canı çekti dedilermi aklıma geliyor

yapsam yiyemem ki yağdan içim bayılırsenağlama
hatta dedim diye içim bi tuhaf olmaya başladım bile geri çekiyorum talebimikafamçokkarıştı

belinayy koskoca kız olmuş annesi getirio meyvasını :dilcikar: benim annem yanımda olsa bile getirtmem benn :dilcikar: kıskanç gördum kendimiii (:

derya o herif hırtmış pardon ya
hamileliği bırak benim eşim pır döner bişi istionmu diye akşamları
gündüz evde olmadığı için vicdan azabı duyarmış çünküm
wewe pis wewe:dilcikar: bende o şalla gelmem mi:jeyyar:

b&m gittimiiiiiiiiii
daha onu ne kadar sevdiğimi söyleyecektimmm
daha onu ne kadar özlediğimi anlatacaktım
onu kızdırmak için nasıl akşamı beklediğimi yazacaktımmmmmmm

yarın gelip bütün sayfaları okuyor nasılsa söyledim saydım kendimiiiiiiiiii :roflol:

olamaz gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hihiiii
yok yafrim bu sefer dutmadı
gerçekten gidiyom

aycaaaaaaa (kaç aa var bilmin rasgele yazdım neysekaydirigubbakcemile3)
ne dicüktüm
heee
sende benüm giibm göççük annesin hee
hemide daha göççük yaşta anne olmişsinkaydirigubbakcemile5

belinayy koskoca kız olmuş annesi getirio meyvasını :dilcikar: benim annem yanımda olsa bile getirtmem benn :dilcikar: kıskanç gördum kendimiii (:

annem beni eleriyle besliyo yemem için pervane oluyoo azcuk zayıfımdaaa deryam bizzat şahit oldu annem yemek konuusunda bana hizmetlerinde..her gece meyvam vardır ve uykumda uyandırır 4 5 gibi bir bardak süt ısıp içirir

şaka yaptım kızlarrrrrrrrr sukunet lütfen bizi sizler (belinay ve deryam) bir araya getirdiniz hatta sırf bgn benim misafirim var diye buluşmayı ertelediniz canlarım benim

b&m gittimiiiiiiiiii
daha onu ne kadar sevdiğimi söyleyecektimmm
daha onu ne kadar özlediğimi anlatacaktım
onu kızdırmak için nasıl akşamı beklediğimi yazacaktımmmmmmm

yarın gelip bütün sayfaları okuyor nasılsa söyledim saydım kendimiiiiiiiiii :roflol:

işte budur bahınn
baaa ilanı aşk ediliyo
işte ben böle biriyemmmlülülülülülü

valla rtık ne derseniz diyin
yeni doğum yapmış kıza yatak çektiren bir zihniyet bilmiyorum ben daha
46 kilo kızcağız bendeb de küçük
kocası olacak o ÖKÜZÜN ÖNÜNDE GıDENı
bi işin ucundanda tutmuyor

Back