Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deryacım cicilerini iyi günlerde kullan canım.a.s.Ne kadar şanslısın seni bu kadar seven bir eşin var:asigim:.Rabbim
sevginizi huzurunuzu daim etsin bir ömür boyu. Böyle bir sevgi benim başımada gelsin inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Bayadır sizleri resimlerde göremiyorduk iyiki eklemişsin görmüş oldum bu sayede sizleri ne güzel ya Şeniz
çok imreniyorum sizlere Rabbim dostluğunuzu dahada güçlendirsin inş.opuyorumnanaktanyıllarca sürsün bu güzel arkadaşlık:lepi:
Lyreeeeeeee nerelerdesin sen ya. lmaz:yoksun uzun zamandır merak ettim vede özledim seni yaww gel artık tatlım :asigim::jeyyar:
deryacım seninde hediyelerin birbirinden şıkm ıyı günlerde kullan...
selam canım hoşgeldin bende seni öpüyorum kocaman ŞenizŞenizŞenizslm kızlar a.s.
yeni yılınız ve bizim birinci yılımız kutlu olsun opuyorumnanaktan
herkesin hediyeleri çok güzel kaydirigubbakcemile5
deryacım ben daha yollayamadım kusura bakma en kısa zamanda yollucam :sinifsinif:
bizim net kesik öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
Deryacım cicilerini iyi günlerde kullan canım.a.s.Ne kadar şanslısın seni bu kadar seven bir eşin var:asigim:.Rabbim
sevginizi huzurunuzu daim etsin bir ömür boyu. Böyle bir sevgi benim başımada gelsin inş.:Saruboceq::Saruboceq: Bayadır sizleri resimlerde göremiyorduk iyiki eklemişsin görmüş oldum bu sayede sizleri ne güzel ya Şeniz
çok imreniyorum sizlere Rabbim dostluğunuzu dahada güçlendirsin inş.opuyorumnanaktanyıllarca sürsün bu güzel arkadaşlık:lepi:
Lyreeeeeeee nerelerdesin sen ya. lmaz:yoksun uzun zamandır merak ettim vede özledim seni yaww gel artık tatlım :asigim::jeyyar:
[/
ne içten bir mesaj öyle
rabbim inş senin karşına çok daha iyilerini çıkarır inş:Saruboceq:
slm kızlar a.s.
yeni yılınız ve bizim birinci yılımız kutlu olsun opuyorumnanaktan
herkesin hediyeleri çok güzel kaydirigubbakcemile5
deryacım ben daha yollayamadım kusura bakma en kısa zamanda yollucam :sinifsinif:
bizim net kesik öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan