Ben burayı keşfedeli bikac ay oldu cok guzel bir ortam burası sizleri uzaktan tanıyorum sayılır nasipse birgun yuzyuze tanışırız inş ....:asigim:burdan herkesin yeni yılı saglıklı mutlu olsun opuyorumnanaktan
ceydacım güle güle kullan cicilerini hırkayı çok beğendim :)
ne zevkli arkidişlerimiz var yaw
ay üstünüzdede görsek ne güzel olur
leptapbım sanada diyorum haa :)
Ceydacığım hediyelerini çok çok beğendim. Hangi birini seçeceğimi bilemedim. Trikonun hem rengi hem de modeli çok hoşuma gitti. Kotun rengine bayıldım. Kolye de süper. canım güle güle kullan cicilerini.
Şevvali de zevkli seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum.
sağol canım o senin güzel gören gözlerinden kaynaklanıyoropuyorumnanaktanceydacım fizigin cok ıyı yakışmış :hulya:
Bende bugün hediyemi aldım ve çok beğendim sevvalcim çok tşk ederimŞeniz.sana msj yolladım ama ulaşmadı nedense.Tam benim zevkime uygun şeyler seçmişsin beni hiç tanımadığın halde çok mutlu oldum ve şaşırdım bukadarmı olur diye.delikafaduldensanki beni tanıyormuşsun gibi hissettim bir ankaydirigubbakcemile5.Kesene bereket çok sağol canım:1hugpuyorumnanaktan
a.sa.sa.sderyacım ne sevimli bir avatar öyle :asigim:
a.s.a.s.a.s.Yeni yılınız kutlu olsun.Bu yılda huzur,sağlık,mutluluk ve bol aşk dolu günler dilerim hepinize:asigim:
Canım benim aklımdaydın kaç gündürkızlar sizi unuttum sanmayın hepinize mutlu yıllar ..hepinizi rabbime emanet ediyorum.....salı sabahı ameliyata giriyorum nasipse eylül geliyor artık.....hakkınızı helal edin.....2010 hepimiz için çok sağlıklı ve mutlu bir yıl olsun..nice yıllara....
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Ben burayı keşfedeli bikac ay oldu cok guzel bir ortam burası sizleri uzaktan tanıyorum sayılır nasipse birgun yuzyuze tanışırız inş ....:asigim:burdan herkesin yeni yılı saglıklı mutlu olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?