slm kızlar bgn benim kk daki 1.yılım bu 1 sene içinde çok güzel şeyler yaşadım birbirinden değerli arkadaşlar tanıdım hepiniz benim için çok özelsiniz hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız canlarım
KK'daki ilk yılın kutlu olsun canımhihoyyyt
Daha nice seneler hep beraber güzellikleri paylaşmak nasip olur inş.:Saruboceq::lepi:
teşekkürler ceydam
valla sende bu topiğin demirbaşı oldun lyre kafadan görevi devraldın:lepi: sen olmasan kimsecikler uğramıycak buraya:gitme:
Evet ya bugünlerde kimsecikler uğramıyor ıssız kaldı topişimizlmaz:
Bende KK'nın bağımlısı oldum yazmasam bile hergün buralardayım canımyerimseniben
benimde bikaç gün sonra kkda ilk yılım dolacak buralarda olmaktan çok memnunumhihoyyyt
beyenen beyenmış demüü doğruuu...
sağol canım bende dıyorum kım sen benı tanımassın ama ben seni tanırım dedin korktum vallakötükedihüso sonra nıkon diyince aaaaaaaa falannn çok memenun oldum ne hoş bi tesadüf oldu...
tamam unutma bu sözünü bak garfıra gtceza.s.
ah canım benim ya nasıl kaçırdım, seni çook tebrik ederim. iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm kızlar bgn benim kk daki 1.yılım bu 1 sene içinde çok güzel şeyler yaşadım birbirinden değerli arkadaşlar tanıdım hepiniz benim için çok özelsiniz hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız canlarım
Beni bi tek sen dinliyin zaten canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisderyam dediki arada alıntı yapınzemuszemus
benim kızımı niye katmamış bu derya cadısı
alyanın neyi eksik o da kk lı:lepi:
yawru kuşum biz kankiler hediye teslimi için buluşma yapıcazzkargo yoluyla mı teslim olucak pştt ona göre erkenden söleyin dona kalmym
höööyytttt nere gidiyon beeyasakkelimeyasakkelime:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: eyvahhh :tomato: :tomato: :tomato:
yok kıı aştım onları artık, biliyorsun girişimci bir insanım artık kaydirigubbakcemile3 hele ki eşim de tabuları kırmaya başladı. hatta eskişehire Ceydamı bile görmeye giderim inşaallah sositososito sositososito
alkisalkisalkis bencedesusss gelmiym oaraya
oda önce bana gelicekkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:ne zaman geliyon kıı :jeyyar: :jeyyar:
önce ben önce beeeeeeeeeeeebbbbb :umursamaz::umursamaz:CADIARZUdelikafadulden bak sen şu işe buyur gel ne demek canım
Leptabım bu arada kurbanbaşı Deryadan haberin var mı, bana hediye almaya çalışıyor ondan mı gelemiyor kaydirigubbakcemile3
anam ne hediyemiş al al bitmedi heral kamyon dayayacak kapıma zaar :roflol::roflol::roflol:
yoksa yoksa :sinifsinif: hediyemi alamadı yüzü mü yok buraya gelmeyee mafoldumben
slm kızlar bgn benim kk daki 1.yılım bu 1 sene içinde çok güzel şeyler yaşadım birbirinden değerli arkadaşlar tanıdım hepiniz benim için çok özelsiniz hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız canlarım
kızlar kusura bakmayın dün akşam yemeğinde misafirim vardı yorulmuştum eşimi beklerken uyumuşummmmmmirmirmirmirmirmirmirmir
sonuçları yazıyorum hihoyyyt
Leptap == Aybike yealkisalkisalkis alacak
Aybike == B&M yealkisalkisalkis alacak
B&M == Pehli yealkisalkisalkis alacak
Pehli == Şevvall ealkisalkisalkis alacak
Şevvall == Ceyda yaalkisalkisalkis alacak
Ceyda == Antrenör ealkisalkisalkis alacak
Antrenör == Lyre yaalkisalkisalkis alacak
Lyre == Deryacık aalkisalkisalkis alacak
Deryacık == Nikoncan aalkisalkisalkis alacak
Nikoncan == Leptap aalkisalkisalkis alacak
Evet kızlar sonuçlar böyleeee
Çekilişi eşim yaptı saat gibi bişeyler çizdi kalem çevirip başlayacağı noktayı seçti
sonra çıkan isimleri sıraladıkkkkk
hayırlı olsun bakalımmm:enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar size aşure getirdim cokacimcoook
Topike bereket gelsin kaydirigubbakcemile3
Sevip yiyenlere afiyet olsun yerimseniben
Yapanların niyetleri kabul olsun :Saruboceq:
Aybikem bu arada sana da geçmiş olsun :1hug:
valla en rahat Keremdi kaydirigubbakcemile3 çocuk iyice alışmış her görenin onu tanımasına, ne şaşırdı ne korktuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşaallah canım neden olmasın :lepi::lepi:
ah canım benim ya nasıl kaçırdım, seni çook tebrik ederim. iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nıce yıllara leptap..
Birinci yılın kutlu olsun canım benim
Bu arada bizim 1. yıl partimiz için lütfen eşlerinizle konuşup ikna edinnnnkaydirigubbakcemile5
ımmm :1rolleyes:Benim kurban acaba hangi renklri sevdiğinide yazabilir mi
Sakızı ona gör kutuya koyup boyarım da o nedenleeeee
ımmm :1rolleyes:
gri-pembe kombinasyonu :1closedeyes:
pudra pembesi-kahve kombinasyonu :1closedeyes:
kahve-hardal kombinasyonu :1closedeyes:
petrol yeşili-hardal kombinasyonu :1closedeyes:
petrol yeşili-mat turuncu kombinasyonu :1closedeyes:
ve bütün pastel renkleri çoook severim :lepi:
ımmm :1rolleyes:
gri-pembe kombinasyonu :1closedeyes:
pudra pembesi-kahve kombinasyonu :1closedeyes:
kahve-hardal kombinasyonu :1closedeyes:
petrol yeşili-hardal kombinasyonu :1closedeyes:
petrol yeşili-mat turuncu kombinasyonu :1closedeyes:
ve bütün pastel renkleri çoook severim :lepi:
kombinasyonunu sevsinler olmayacak böyle
gri-pembe kombinasyonlu
pudra pembesi-kahve kombinasyonlu
kahve-hardal kombinasyonlu
petrol yeşili-hardal kombinasyonlu
petrol yeşili-mat turuncu kombinasyonlu
Böyle kombili sakız ürettireyim ben oldu olacak çiğner beni anarsın
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?