Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leptabım ben sana kargo bekleme heyecanı yaşatmak istiyorum o yüzden kargo adresini bana mailden şeyettirier canım. ayrıca oğluşumun doom günüsünü tebriğin için de teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kargo heyecanımı:kedi: utandım şimcik
yoksa avatarındaki hediye paketi benim için bi mesajmı hııı oğluşuna olaydı mavi olurdu:jeyyar: bu pembe kurdelalıyerimseni
hee o pembiş paket sahibine kavuşmayı bekliyy
sen var ya senn :jeyyar:
CADIARZUdelikafadulden bak sen şu işe buyur gel ne demek canım
İnşAllah canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzden ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin size:Saruboceq:Yıllardır hep dua ederim eğer İstanbul dışına tayinimiz çıkarsa Eskişehir veya Gaziantepe çıksın diye :Saruboceq:
amaa eşim Eskişehiri gördü ben daha görmedim bir gün muhakkak beni götürmek istiyor gelirsem görücem kız seni buraya yazıyorum Şeniz
:dance::dance::dance:
birden öyle tahmin ettim yaa dünde avatarını gördüm dedimki niye mavi kurdela değil CADIARZU
bugün çaktım davayı:lepi:
Acaba kargoyla yollayacaklarım kırılırmı?
Onu düşünüyorum ne zamandır aklıma geldi bir sorayım dedim size
cam değilde kırılacak bişeyler şimdi burdan ipucu vermiyim süpriz olsun yerimsenibenkırılır mı derken cam eşya falanmı
cam değilde kırılacak bişeyler şimdi burdan ipucu vermiyim süpriz olsun yerimseniben
daha karar veremedim zaten
yerim kız seni. kardeşim papatya da burda o da selam söylii, yarın arıycaz seni inşallah :teytey::içelim:
Yıllardır hep dua ederim eğer İstanbul dışına tayinimiz çıkarsa Eskişehir veya Gaziantepe çıksın diye :Saruboceq:
amaa eşim Eskişehiri gördü ben daha görmedim bir gün muhakkak beni götürmek istiyor gelirsem görücem kız seni buraya yazıyorum Şeniz
gacıya bak sen daha şehir içindekilerle tanışmadan hemmen şehirler arası tura kalktı klava:
nikoncan şuna gene karşınıza çımıyorum desene klava:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bugün de ne dayak yidimm kaydirigubbakcemile3
aybiktende oklava yemişin kaydirigubbakcemile3
demekki sana çok alışmışız:asigim:
hadi ben kaçtım kızlar kocik çekyatta uyumaktan tutulcak
iyi geceler hayırlı cumalar