iyi geceler canım sanada hayırlı cumalar Şenizhadi ben kaçtım kızlar kocik çekyatta uyumaktan tutulcak
iyi geceler hayırlı cumalar
özelden yazıyorum canımselam kızlar bir üredir netim yoktu giremedim çekilişler yapılmış çok güzel herkes iyidir umarım.
ceydacım bana özelden adresini gönderirimisin cnm.bide küçük tüyolar veririsen sevinirim bedenin hakkında gerçi daha karar veremedim ama sen yinede yaz cnm...
BEN BUGÜN NIKONCANI GÖRDÜM.HATTA O BENİ TANIDI DİYOM KİM BU SARILAN ÖPEN ÜNLÜ OLDUM YAWWWWW...Memnun oldum nıkoncancan ....aybıke dıommm çok şaşırdııı...
ne zaman geliyon kıı :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm kendimee
biz de optimuma gidecektik evden çıktık ki hava bozmuş döktürüyo, napalım diye yarı yolda düşünüyorduk. hatta düşündüm Aybik bu havada gelemez alışverişe. anaaam bir bakarım biri tin tin iki çocukla geliy, kabanı farkettim önce tam diyordum şeymanınkini andırıyor. öle işte sonra kendimi senin kucağına atlarken bulduum kaydirigubbakcemile3
Alyanın değil ama Kerem paşanın burnunu sıktım, çook tatlıydı.
Ben de memnun oldum vereliniortak bundan sonra heep karşılaşalım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
karşılaşmayalım bizzat görüşelim cnm..
ee nasıldım beyendınmı beni...senı bı tek ebn görmüşüm sanırım şanslımıyım şincik..
kız insan utanır sormaya
aricam dio bide
niye aramadınklava:
aricim kuzum :1closedeyes: öyle yüz bulup hemen şeyetmiim dedim :jeyyar:
arama işlerini eşimin telefonu ile hallediyorum yoksa alışverişin otasında aramak istedim seni bu havada ne yaptınız diye :sm_confused: :sm_confused:
bu arada birilerini aradık ama ulaşamadık mafoldumben
klava: kız Leptaaap akşam kocik geldi telefona sarıldım seni ariym diye açan olmadı. iki kere aradım, bizde ikiden fazla kapı çalınmaz :jeyyar::jeyyar:
estağfirullah beğenmek beğenmemek ne dimek, biz insan mı seçiyozBeğenen beğenmiş kimseye bırakmamış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana sana kanım kaynadığı için atıverdim kendimi birden yoksa öylece kenardan seni izlerdim sinsi sinsi :jeyyar:
Keremim çook ballı maşallah, bir gün onu carfıra götürsün Nikoncan teyzesii :icecream:
yaaa işte görüyor musun nasip işte :smiley-cool: neyse sabah erkenden kargonu vericemsesimden önce kargom gelir inşaallah kaydirigubbakcemile3
sorma kız telifonda önce benden duy dediydim aah ah :dilcikar:
Leptabım bu arada kurbanbaşı Deryadan haberin var mı, bana hediye almaya çalışıyor ondan mı gelemiyor kaydirigubbakcemile3
anam ne hediyemiş al al bitmedi heral kamyon dayayacak kapıma zaar :roflol::roflol::roflol:
yoksa yoksa :sinifsinif: hediyemi alamadı yüzü mü yok buraya gelmeyee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?