Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım çok tşk ederimŞeniz:asigim: CEYDAcıııımm doom günüsün kutlu olsun :smiley-cool: Rabbim sana yeni yaşında hayırlı sağlıklı güzel günler yaşatsın, sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq: öptüm seni canım Şeniz
Sağolasın canım çok tşk ederimŞeniz
Güzel dileklerin içinde sağol
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inş.:Saruboceq:
İyi geceler kızlara.s.
hepiniz iyiki varsınız :lepi:
bende çekilişe katılcam..ama ben aybığe aybıkte bana çıksın kargo telaşımız olmasın :)))))))))))))
slm kızlar naber yaw nerde benim Lyre kafam önemli bişey konuşucam yok ortalarda neti yoktu en son galiba hala düzelmedi neyse
yarın yemeğe misafirim var...
ortalığı toplıyım azıcık birde tarif araştırmaya girdim
Leptabım naptın gördün mü Gülizarı birde sen kapuskayı nasıl yapıyordun bi tarif eder misin
Misafir için değil çok merak ediyorum o yemeği evimde artık çürümeye doğru yol alam bi lahanam var değerledireyim...Çok severim ayrıca lahanayıııııııııı
canım gülizarı aradım bizim binaya temizliğe gelince uğrayacak emanetini vercem inş
kapuska için soğanı kavur sarımsakla daha sonra salça ilave et küçük küçük doğradığın lahanaları ekle kavur daha sonra biraz su ilave et varsa turşu suyundanda biraz ekle ekşi yapıyo ben çok severim işte bu kadar cokacimcoook
Süpersin yaw ağzım sulandı valla
denicem en kısa zamanda
Bende turşudan bol bişey yok:lepi:cokacimcoook:roflol:
Slm söylersin gülizara bizdena.s.
sağol canım çok tşk ederim Şenizceydam mutlu yıllar canım iyiki doğdun iyiki aramızdasın