Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

koğuş ağamuz saa sesleniyrum
çekülüşe varum :)))

deryoşumun davetinide zaten biliyorum :) onada varım inşlh :)

kız lyre daha öncede sormuştun ben de tamam demiştim ya şekerim..........
ben herşeye uyarım yalnız biraz geç kalınmıyormu yapalım o zaman biran önce.ve çekilişten sonra buluşma ayarlayıp hediyeleri eldende verebiliriz buda bir fikir size uyarsa.....

[QUOTE=Nikoncan;10486837]canım hayırlı olsun, nasıl gidiyor memnun musun kaydirigubbakcemile2 ben de tenise gitmek istedim ama yokmuş, ki zaten eşim karşı çıkmıştı :sm_confused: belediyeye ait spor salonu evime çok yakın ben de faydalanmak istiyorum, nasip. bu arada kırmızılanmışsın hayırlı olsun cicim opuyorumnanaktan

teşkür iderim, sayende opuyorumnanaktan
çok garip bişi oldu geçen gün yeni tanıştığım biri bana Ayşecan diye hitap etmek istediğini söyledi, minyonum ya eskiden cimcimeydim şimdi cancan oldum kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım a.s. bebişi ben de sabırla bekliyorum. o günleri de görürüz inşallah :Saruboceq:

size de çok geçmiş olsun canım a.s. Yusuf paşamı sen bize getir 3 canavar ne güzel anlaşırlar, abileri onu oynatır [/QUOTE]
canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktankırmızılandığımı ilk defa sen belirttin çok sevindirik oldumopuyorumnanaktanspora gitmemide tabikiopuyorumnanaktanspor şimdilik iyi gidiyo fitness yapıyoz
bu arada arkadaşın sana ayşecan demek istemiş yaa çok hoşuma gitti yaa:lepi:

ee kızlar aybiş mehtap şevvall nikon ne disinizz
ben varım benide yaz:lepi:

şevvalim iyi fikir buluşmada hediyelerimizi verelim hadi çekilişi yapelim bakem iyide nasıl yapcaz lyre kafa:uhm:
bu arada bgn fatihteydim anneme pardesü bakmaya gittim aybik aradı oda emniyete gelmiş pasaport işleri için işlerimiz bittikten sonra buluştuk alya duayı öpüp kokladım hepinizin yerine pcsi çökmüş nete giremiyo bu aralar hepiciğinize slmı vardı

şekerler bu kırmızılanmak ne oluyo acep merak ettim de (italyan kaldım:kedi:)
leptamcım napıyosun pek girmiyosun kk ya, ben buraya ilk buldugumda sizlerin sıcak muhabbetleri cok hoşuma gitmişti,fakat şimdik kisecikler ugramaz oldu msn yada faceden görüşüyonuzakannehir heralde keşke eski günleri olsa buraların:gitme:

canım kırmızılanmak kk pro kartlı olmak demek 13 liraya karta sahip oluyosun rengin değişiyo ve bikaç artı özelliğin oluyo mesela profilini renklendirmek msj yazma gibi
canım annemler bende olduğu için pek fazla giremiyorum inş yeni yıldan sonra bomba gibi dönüyoruz

inş canım inş çok isterim ama nasip

:asigim: CEYDAcıııımm doom günüsün kutlu olsun :smiley-cool: Rabbim sana yeni yaşında hayırlı sağlıklı güzel günler yaşatsın, sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq: öptüm seni canım Şeniz

amannnn yarabbim kimse gelmiyi buraya hade beee çekiliş yapıcık dedikkkk
Aybişin slmı var oda tamam dedi çekilişee

kimler var bi liste yapalım
Ağadan ses yok dayanamıcam gidicem yusufa çektiricem haberiniz ola:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…