Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

merhaba 3 gündür giremiodum nete Alya iyce cadılaşmaya başladı
beni bilem solladı hatunmafoldumben
sizler nasılsınız bakalım son sayfadan anladığıma göre hastalık var,geçmiş olsun hele yusufuma hiç kıyamam minicik bedeniyle hasta düşmüş oyyopuyorumnanaktan
şevvalcim sen nasılsın bitanem nasıl gidiyor?
deryacım profesyonel ev hanımlığı ne alemde,ev bakmaya devam ediyormsunuz?
tuce kafa dün kocik merakına daha fazla karşı koyamadı gitti alacakaranlığın filmini aldı ve ilk bölümyle bizde sonunda salcıklar kervanından çıkmış olduk:))
ceydam seni uzun zamandır göremiorum kuzu ne alemdsin?
pehliden haber varmı taşınmışlarmı?ohh cadı kaynanadan kurtulcakya nası seviniyorum..
leptabı sormicam dün konuştum kendisiyle asiyemle takılıyorlardı:asigim:
oy asiye asiyeee:teytey:

buketoşş kızz sen nepiyn anacım en faalimiz sensin valla
hepinizi sulu sulu öpüyoruz :1hug:

nikon hanımı unuttuk görüonmu
kız nikon anımsamıyorum tam olarak ama sanki ümreniyeli olduğun kalmış aklımda
doğruysa yarın keremim şeyma ekim annelerinden bize gelcek 40 ını uçuracak kayranın sende ona takılsana

.
leptabı sormicam dün konuştum kendisiyle asiyemle takılıyorlardı:asigim:
oy asiye asiyeee:teytey:[/B]

dün asiyeni yine sulu sulu öptüm:1hug:
dün tokattan teyzemin torunu geldi 10 yaşında oğlan annesiyle beraber annesinin işleri vardı bu akşambana geçecek yavrum dün geceden beri çok ateşli hiçbirşey yemiyo hala uyuyo sürekli sirkeli su ile kompres yapıyom şimdide yoğurt çorbası yaptım onu içircem inş şifa bulur:Saruboceq:
emirhanım ileri derecede hiperaktif olduğu için iki ayda bir kontrole geliyo bende korkuyodum nasıl başederim diye garibim yataktan çıkamıyomafoldumben
aybik yarın şeyma geliyo demek ne güzel

bizim topikten bıkılırmı anam ya
kesin sidiklidir aklı sıra gizli okuyo hey allam yha
geçmiş olsun bebeye nazar mı ettik ne oldu kıı
ya varya hıdrellezde asiyemi gül ağcına bağlıcam belkim benim kaynamam asiye sultan gibi bi meleke dönüşüropuyorumnanaktan

aybikecim valla kocaman kız olmus fıstıkım benim yaaMASALLAHHH:1hug:
kucukken okadar cabuk buyuyorlarkı ınsan anlamıyorr , bol bol fotosunu cek kameraya cek cok guzel hatıra kalıyor 2 ay oldu dimi ? hıibir işini yetiştiremediginden bahsetmissin canım bakk tecrubeli bir aannecik olrak bu duzenı koymak bıkacayı alıyo malesef ondan snr rahat edersın canım en basta saglıklı olsunlarda keyifli olsunlar........

GRıBıM YAFF
yusufunda öksürüğü artıyo bakalım yarına düzelmesse doktor yolu görünücek bize
geçicek geçicek bu günlerde geçiçek sabret betül :)
devamlı herşeyde hasta olan zayıf bünyemiz olsaydı napıcaktık dimi ama
bunada şükür
bayrama kadar geçer inşlh

bu arada alya dua çok tatlı olmuş maşalh ona
artık hanımlığa adım atıyo tokalarla başlıyo he :)

slm ızlar çok hastayım yaaaa
Allahdan kociğim toparladı biraz
Bayramda anneme gidebilecekmiyim bilmiyorum hiç
Dua edin bize bu aralar çok ihtiyacımız var
ev bakıyoruz Rabbim yardımcımız olsun gönlümüze göre inşallah
Alya hanıma heç bişeycik demicem pek güzel çünkü
Maşallah kuzuma nazarım değmesin
herkesi öpüyorum........

herkescikler hasta olmuş kıyamam sizlere:teselli:
geçmiş olsun hepinize Dualarım seninle deryacım Rabbim gönlüne göre versin inş.:Saruboceq:
Aybike ne şeker olmuş Alya Dua öyle toka takınca iyice cimcime olmuş :lepi:
MaşAllah nazar değmesin kurabiyene

derya üzüldüm çok hatta okadar dokundu ki yazdıkların içim şişti ağlayasım var:gitme:
bu ara pek hassasım nedendir bilmem
inş gönlünüzde yatan evden bilem daha güzel bi ev bulursunuz tatlım bizde yılbaşına doğru taşıncaz biraz erteledik şimdik
ceydam teşekkür ederim fındıkımŞeniz

Canlarım ciğerlerim...Yoğunum - yoğunum - yoğunum.. kafamçokkarıştı
Tüm hastalara geçmiş olsun diyorum ama Yusuf'uma ayrı tabii.
Betüş üm iyi bak yakışıklı erkeğime dikkat edin tatlım ya.. :Saruboceq:
Aybik'im maşallah ya Alya yı görünce şok oldum ne kadar çabuk büyüyor öyle , toka da pek yakışmış kara kıza.. kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüyorum inanın aklımdasınız hepiniz.
Diliyorum herşey gönlümüze göre olsun. Şeniz
Topiğimize katılıp tanışamadığım arkadaşlara da selamlar hoşgeldiniz aramıza
a.s.

ilahi aybiğim güleceğim yoktu amma doğru diyon valla keşkebenimde sultanım gibi kaynanam olaydı

merhaba kelebek
ee herkes kendi teleşında havalar soğumaya başladı daha çok görüşmeye başalrız eccik sabret
bakın bugün beim kurabiyeme toka taktımopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy:1shok::1shok:
bir haftada çok büyümüş kuzum benden demesi alyacık foto çekilmekten hoşlanıyo pek bi artistik pozlar veriyo kıyamam sana
rabbim nazardan korusun:Saruboceq:

b&M
deryacık çok geçmiş olsun hastalık çok zor deryam inş hayırlısıyla ev bulabilirsiniz
yusufuma kıyamam inş bgn daha iyidir
antrenörüm bayram geliyo azıcık dinlenirsin inş
ceydam sen neer yapyon

hergün daha kötüye gidiyorum ben
nefes alamıyorum çok şişti boğazlarım
Allahım şifa ver bütün hastalarına
annemi arıcam sesim çıkmıyı

merhaba kelebek
ee herkes kendi teleşında havalar soğumaya başladı daha çok görüşmeye başalrız eccik sabret
bakın bugün beim kurabiyeme toka taktımopuyorumnanaktan

klava: Aybikeee, bu tatlışa nasıl "cadı dersin bakim :mymeka: Ama sen cadı mısın bilemem :jeyyar:
Ben de bugün Meydan'a gittim ve bol bol ekim annelerini anımsadım sen bak şu işe mafoldumben neyse foto vardır inşallah Ama bir yardıma ihtiyacın olursa o zaman başka hemen benim sıpaları anneme postalar koşarım yardıma
Bebeklerin ilk ayları çok zor, hele ilk bebekse. İnan ne zaman annesi yanında olamayan bir anne görsem siyah süt okumuşum gibi içleniyorum :sinifsinif: Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
Leptap ve Ceydam opuyorumnanaktan
Aslında bu topike gelmemem lazımmış, herkescikler hasta. Herkese Allah şifa versin :Saruboceq: Derya ev sahibesi olarak şurayı dezenfekte ettiriver aşkım :1rolleyes:

Shumimi unutur muyum hiç. gezmelere gittiler bakamadılar hasta ettiler hayvancağızı :smiley-cool:
Ama gerçekten kedilerin de grip olduğunu ilk defa duyuyorum kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…