• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ahhh keşke gelebilsem sizleri gorsem ama cok zorr ama nasipp:sinifsinif:

inşallah bi gün seninlede buluşuruz canım

leptabım bugün seni arayacaktım pazara gittim kendimi kaybetmişim
hava karardı pazar toplanıyordu artık
bütün pazarı alıcam diye korktummm:roflol::roflol::roflol:
abooooowwwwww deterjanlı almayı unuttuuummmmmakannehirmafoldumben
hee bu arada seninle özel konuşalım bi ara leptabım

Leptabım anneciğini kapıp gelsene beee

biraz zor deroşum uzak mesafe gelemez anacım artık ben buluşmalara sonraki dönemlerde katılabilirim
sizleride davet etcemde annemler pek bilmiyo kk nın varlığından:jeyyar:
zaten küsüyolar azıcık pc başına otursam ya telefonla konuşuyon yada internet başındasın diye sitem ediyolar çaktırmadan giriyom çok uzun yorumda yapamıyom sizlere klavye sesi çok çıkıyoda

biraz zor deroşum uzak mesafe gelemez anacım artık ben buluşmalara sonraki dönemlerde katılabilirim
sizleride davet etcemde annemler pek bilmiyo kk nın varlığından:jeyyar:
zaten küsüyolar azıcık pc başına otursam ya telefonla konuşuyon yada internet başındasın diye sitem ediyolar çaktırmadan giriyom çok uzun yorumda yapamıyom sizlere klavye sesi çok çıkıyoda

sen gel biz başakşehirden komşun gibi davranırızkaydirigubbakcemile3

kızlar kk da genel olarak yapılan bir yılbaşı çekilişi var betüşnen konuşurken aa bizde kendi topişimizde kendi aramızda yapalım dedik nedersiniz hatta ekstradan bayram çekilişide olabilir :jeyyar:
böyle sembolik hediyelerlen ne dersiniz

kızlar kk da genel olarak yapılan bir yılbaşı çekilişi var betüşnen konuşurken aa bizde kendi topişimizde kendi aramızda yapalım dedik nedersiniz hatta ekstradan bayram çekilişide olabilir :jeyyar:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back