oh oh ohh ne güzel kaynatılmış
selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız keyifler yerindedir umarım opuyorumnanaktan
sorma pasaklım bensiz kaynatıyolar :umursamaz:
deryacım, BM veya senin düşmanlığınızı kazanmışsa biri kesin haketmiştir demiştim zaten :jeyyar: .
böyle insanlar hayatta her daim var maleseflmaz: . bu yüzden ben de evlenene kadar hep arkadaşlarımı seçmişimdir ama evlendikten sonra malesef sırf eşimin arkadaşlarının eşi diye tam da bu anlattığın gibi insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorım zaman zaman :umursamaz: .
ama naparsın, böyle insanlar da olmasa iyi dostların kıymeti bilinmez , boşver uğraşmaya değmez bunlarla çünkü dediğin gibi kendilerini çok akıllı akannehir eşi bulunmaz sanıyorlar bişi sanıyorlar, dediklerinin hangi birini anlayıp da "ben nerde hata yaptım" derler ki akannehir .
ben daha 1 aydır burda aktifim, herkes beni yeni sanıyor halbuki hemen hemen 1 senedir burdayım kaydirigubbakcemile2 , ilk KKyı çözmeye çalıştım daha sonra üye oldum ve dikkatimi çeken insanları tanımaya çalıştımve sizi takip edebildiğim kadarıyla iyi tanıdığıma inanıyorum, ben bu yüzden bu topiki çok seviyorum :asigim: .
gecenin bir yarısı taa nerelerden arkidaşına çiköfte getirmişsin, sen olsan sevmez misin böyle insanları, dostlukları Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süper konuştun arkadaşım ağzına sağlık
hatta mükemmel ilan ediyolar kendilerini hanfendü :roflol::roflol::roflol:
hiç bir insan mükemmel değildir....ki herşey oratada iken bunu söyelemek çok komik :roflol::roflol::roflol:
iy tiyatro ve iy rol :1ninca: güzelde gülüyoruz yani sayesinde alkisalkisalkis
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:slm topiş
o sidikli var ya ruh hastası allah şifa versin
iyiki onun yerinde değilim :Saruboceq:
aboooowwww böyle slm mı verilir yawselam damla çikolatalı kurabiyelerim
nassınız?
slm topik muhabbet baya koyu derinnyerimseniben
ben burayı coo seviyorumm iyiki buldum burayı:enbuyukkk:
msn açılmıyı kocik içerde gelsin bi baktırıyım
deryaaaaa tuce geliyo önümüzdeki hafta içi
mamalar yapak kıs senlen bi sürü
haa bu arad diğer canlar gelebileniniz olursa sizde gelin siizn ayırdığımızı sanmayın la
tuçeylen işim varda benim :)zorlan çağrıyom :)
yarın karşıya geçicik bir yandan bayram telaşı sardı
birde ev su kaçırıyı bizim
aboooowwwww
deryaaaaa tuce geliyo önümüzdeki hafta içi
mamalar yapak kıs senlen bi sürü
haa bu arad diğer canlar gelebileniniz olursa sizde gelin siizn ayırdığımızı sanmayın la
tuçeylen işim varda benim :)zorlan çağrıyom :)
cokacimcoook cokacimcoook
tuba ya bi soram ben
:1shok: anamm bu ev sizin kabusunuz olduuu :1shok:
kendin atmayı öğrensen cnm zor bişi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?