Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

ŞenizŞenizŞeniz
bak lyre ne fena bi arkedeş sana kilo aldırmaya çalışıyo
diyetini bozdurttu :))))

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

slm kızlar
betül baktım derya kalmış 250 gr kızı yapmışsın kuş kadar gel yevrum dedim beslen vitamin al :)

250 gr mııı
55 kiloluk minik kuş bennbenneyaptımki:roflol:

derya duy bunları duyy
sinsi düşmanların var yawrumm
şuçu bana yoklüuolarr
sana kilo aldırmaya çalışıyolar
uyannnn uyumaaaaa

:roflol::roflol::roflol:

hehhehheee bu garibimde kısır yapalım Derya cıks yemem
Pasta var Derya cıks yemem
Patates salatası yaptım cıks yemem
az sabır bayram sonu dönünce parti üstüne parti vericimmmcokacimcoookcokacimcoook

:sm_cool::sm_cool::teytey::dance::dance::dance::dance:zemuszemushihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kociğime kıymalı börek yaptım nasıl oldu acep
ilk defa yapıyorum
hayatta sevmem kıymalı böreği ama bakalım tatsın yazarım yaww

nikonun merak etme yawru bize dürüst olduğun sürece yaln söylemediğin sürece (öyleki senden beklemiyorum hiç) sana hiç bi düşmanlığımız ya da soğukluğumuz olmaz
Sidikli kendini biliyiiii
Bizim derdimiz kendini çok akıllı sanan aptal yalancılara
Bilmse yalanları ortada kimse kıçına takmıyor
o kendini hala bişey sanıyor ama düzelmeye çalışmıyor
kenarımın dilberi hepiciiiii (afedersiniz):kedi:
yalancı yalancı sana kimse inanmazzz
kız sidikli kuyruğun sıkışmış galiba

Ayy geçende bi konu vardı gül gül öldüm laaa
karnım 2 gündür ağrıyor
Derya baykalın programındaki ahçıya aşık bi kız vardı :roflol:

Hep gülmekden ağrısın karnımız kankilerimmmm

Lyre kafa hani Fethi paşa korusunda yan masada 3 bayan oturuyordu ya kız onlardan biri kk danmış
Arkadaş tanımış beni ama merhaba dememiş neyse anlatırım bir ara

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden
ahh deroşum sen yokmusun sen nasıl güldüm bi bilsen :teytey:
sen çok yaşa emiiiialkisalkisalkis

:lepi::lepi::lepi::lepi:
tek kelime ilave etmeye bile gerek yok
msj yerine ulaşmıştır eminim sinsi sinsi gelip okumuştur
sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol:

deryacım, BM veya senin düşmanlığınızı kazanmışsa biri kesin haketmiştir demiştim zaten :jeyyar: .

böyle insanlar hayatta her daim var malesef lmaz: . bu yüzden ben de evlenene kadar hep arkadaşlarımı seçmişimdir ama evlendikten sonra malesef sırf eşimin arkadaşlarının eşi diye tam da bu anlattığın gibi insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorım zaman zaman :umursamaz: .

ama naparsın, böyle insanlar da olmasa iyi dostların kıymeti bilinmez , boşver uğraşmaya değmez bunlarla çünkü dediğin gibi kendilerini çok akıllı akannehir eşi bulunmaz sanıyorlar bişi sanıyorlar, dediklerinin hangi birini anlayıp da "ben nerde hata yaptım" derler ki akannehir .

ben daha 1 aydır burda aktifim, herkes beni yeni sanıyor halbuki hemen hemen 1 senedir burdayım kaydirigubbakcemile2 , ilk KKyı çözmeye çalıştım daha sonra üye oldum ve dikkatimi çeken insanları tanımaya çalıştım ve sizi takip edebildiğim kadarıyla iyi tanıdığıma inanıyorum, ben bu yüzden bu topiki çok seviyorum :asigim: .
gecenin bir yarısı taa nerelerden arkidaşına çiköfte getirmişsin, sen olsan sevmez misin böyle insanları, dostlukları Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süper konuştun arkadaşım ağzına sağlık
hatta mükemmel ilan ediyolar kendilerini hanfendü :roflol::roflol::roflol:
hiç bir insan mükemmel değildir....ki herşey oratada iken bunu söyelemek çok komik :roflol::roflol::roflol:
iy tiyatro ve iy rol :1ninca: güzelde gülüyoruz yani sayesinde alkisalkisalkis

slm topiş
o sidikli var ya ruh hastası allah şifa versin
iyiki onun yerinde değilim :Saruboceq:

slm topiş
o sidikli var ya ruh hastası allah şifa versin
iyiki onun yerinde değilim :Saruboceq:

bu sitede o kadar çok var ki o zatlardan, kimbilir hangısı iyice mırahlandım :bbo:

Lyre KKdaki 1. yıldönümünü tebrik ediyorum :hooray: iyi ki sen de burdasın, iyi ki seni de tanıdım vereliniortak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…