• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Bukaaaaaaaaaatttt bişey sorucummm
Şimdik bu iç bacak denen yer var ya orayı nasıl çaıştırırım ben

derya kızz geldinmii topike
anneannem bugün bütün gün bu tekerlemeyi söledi durdu

:lepi::lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol:

Aybik bişey sorucum sanada sen bir ara korseden bahsediyordun gerçekden bu korselerin inceltmede ve vücuda şekil vermede etkisi varmıdırrrrrrr bilenler civaplayınn:1closedeyes:

valla deryam bugün korse takmaya başladım ben kglar gitti ama göbişte bi deformasyon var haliyle toparlansın diye annem verdi
annem çok işe yaradığını söledi annemi gördünüz bişi dememe gerek yok
ben şimdi deniorum görcez yarıyomu yaramıyomu:jeyyar:

valla deryam bugün korse takmaya başladım ben kglar gitti ama göbişte bi deformasyon var haliyle toparlansın diye annem verdi
annem çok işe yaradığını söledi annemi gördünüz bişi dememe gerek yok
ben şimdi deniorum görcez yarıyomu yaramıyomu:jeyyar:

Bende alıcııımmmmm:lepi::lepi::lepi:

kilolar gitti miiii
abooowwww şahanesin yawru

Lyre kafa diyordu aybik doğursun versin kiloları bende bi tane yapıcım diyee

dumansız baca,kahırsız koca olmaz kaydirigubbakcemile3
bu lafın altına imzamı atarım :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

düdüklü tencere
asri pencere
ANASIZ KOCA
tütünsüz baca kaydirigubbakcemile3​
ben de alkışlıyorum. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ananenin ellerinden öperim buyrunnnnnnnnn

canım nikonum msjını yeni gördüm :kedi:
nikonum işte ben tatilyaya çok yakınım :lepi:
valla topluyom herkesi
kız helal sana faneside hatırlıyonalkisalkisalkis
demek papatyanilinde prolaktini yüksek bu konu hakkında onunla görüşeyim bakayım şimdi çıkıyom canlar annemler bende ya fazla duramıyom

:1hug: Şeniz

slm leptap hoşgeldin yevru
b&m cim daha tam karar veremedim ufak olsunda park sorunu yaşamıyayım en önemlisi şuan bu benim için
gönlümde mini cooper yatıyor :jeyyar:

hoşbulduk aybişim
inş cooperin olur:Saruboceq:
fazla pc başında kalamıyom yarın annemin teyzesinin kızı gelcek annemi görmeye hazırlık yapyoz
cuma günüde misafirimiz varrr
sizler asılsınız hepiciğinizi çok özledim

slm kızlar ne var ne yokkk
aybikecim mevlut fotolarını beklıyoruz alyadua ile birlikte .:emir_bebek:opuyorumnanaktan
leptap pek yogunsun sanırım ayrıca hemşerimmissinnnkaydirigubbakcemile2
nikon, deryacık,b&m cim sizleropuyorumnanaktan

süper bir haber bu, aybikeme araba yakışırr sositososito sositososito istediğin beğendiğin bir marka model var mı canım gamyoncuiremsu
aşkolsun Aybikem ya biliyom beni beyenmiyin,ama insan düşmanına olsa yapmaz, ben senin kaynanan mıyım kız, insan bi cevap şeyettirir. halbukim ben seni çoook cana yakın bir insan olarak tanımıştım

slm kızlar ne var ne yokkk
aybikecim mevlut fotolarını beklıyoruz alyadua ile birlikte .:emir_bebek:opuyorumnanaktan
leptap pek yogunsun sanırım ayrıca hemşerimmissinnnkaydirigubbakcemile2
nikon, deryacık,b&m cim sizleropuyorumnanaktan
kendi adıma çok teşekkür ederim canım :kedi:, ben de seni opuyorumnanaktan bu kısçeler beni dışliy ama ben onları seviy, napiim :mymeka:

aşkolsun Aybikem ya biliyom beni beyenmiyin,ama insan düşmanına olsa yapmaz, ben senin kaynanan mıyım kız, insan bi cevap şeyettirir. halbukim ben seni çoook cana yakın bir insan olarak tanımıştım

kendi adıma çok teşekkür ederim canım :kedi:, ben de seni opuyorumnanaktan bu kısçeler beni dışliy ama ben onları seviy, napiim :mymeka:

abooowwww Allah kuru istiradan korusun laaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kim dışlıyı seniiiiii
bak şimdi sen aybiğin kaynansımısın gerçekden
kendini böyle ele verirmiş kadıncağız ayy çok gülerim heeee:roflol::roflol:
Neyse yawru şaka yaptın galibaaaa
ben de ben dea.s.a.s.a.s.

Back