Leptap 'ım hayırlı olsun canım evinizde güle güle oturun inşallah
yine mi bir kaynana vakası dahaklava: klava: BM yazdıklarının her satırına imzamı atıyorum çok haklı olduğunu tahmin edebiliyorum. bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı diyeceğim ama farkında mısın biz de ilerde kaynana olucaz, düşün ben de iki tane oğlan var amaniin kafamçokkarıştı
kızlar kazen in beylikdüzüne taşının diye bir emri mi var herkes oraya göç ediyor -tatlicadiarzu-. bu aralar oranın emlakçılarında kriz mriz kalmamıştır artık şakkıdı . beylikdüzünde bir tüyapı bilirim bir de eski tatilyayı, bekarken ne çok giderdim, şimdi tam bir yerleşim merkezi olmuş anlaşılan. sizin adınıza çoook mutlu oldum, ne güzel bir araya geliyorsunuz. bir Lyre kalıyor heralde kesin onun da bir planı vardır, o da Leptapın çekim gücüne daha fazla dayanamaz delikafadulden şakkıdı
Leptap herkesi yanına topluyon gene KKya doyamıyon, Allah bilir dayanamıycan Fanese gidip buraları okycan :jeyyar:. ben prolaktin demek istemiştim isim karıştırmışım -tatlicadiarzu-
bu hafta kaç kere konuşuldu izim evde
çok haklısın kız kardeşime sürekli öğütlüyorum valla
bugün anneannem bi tekerleme bile sölüodu dumansız bacalı fln bişiydi uyanınca sorarım yazarım burayakaydirigubbakcemile3
dumansız baca,kahırsız koca olmaz kaydirigubbakcemile3
düdüklü tencere
asri pencere
ANASIZ KOCA
tütünsüz baca kaydirigubbakcemile3
evet canım biraz sıkıntılıydım bi ara
ama iyim şimdilik Allah bozmasın
bugün eltime gittik oda ordaydı
mesafemi koydum ve eski ben olmadım onlara karşı
ee tabi anladılar
artık bundan sonra böyle
eski merhametli ,yapılanı hemen unutan ,acıyan ,hemen gülücükler saçan ben olmicam :)
napalım insanına göre davranmasını öğrenicem artık
sende vini taşımışsın hadi hayırlı olsun canım
neden taşıdın
çok soğuk oluyo felan diyodun ondanmı
betül ya çok özenorum gelmeye
kocik araba bakıyor bana bebikle otobüslere binmeyeyim diye ozaman süper aklıma estikçe çıkar çıkar gelirim
bu pazar bakmaya gidicek inş ay sonuna almış olur:Saruboceq:
ehliyetim var 2003 te almıştım gamyoncuiremsu
dercacıkk izmirlimisinn ?:1no2:
aybikecim masallah diyim 1 cocuk 1 araba:lepi:
bende ik tane cocuk var araba yokk
kelebekim biz istanbulda yaşıyoruz amaa bunuda göz önünde bulundur lütfen
inş kocik alırda tekerleğime ismini yazarımyerimseniben
ayrıca çok heveslenmiyorum kaynana duyarsa kocikimi %1oo vazgeçirir çünkiiikötükedihüso
benimki duysun valla umrum dışı nefret ediyorum nefret duyyomusun beni kaynanaaaaklava:
slm kızlar a.s.
pabıcımın deryası :1closedeyes:
aybike ay inş araban olur bende çok istiyorum gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?