Deryacıkcıkcık sana da yaptığın işler için bravo a.s.
heee :teytey::dance::sm_cool: sevindim dermişim
Deterjanlık böle yanına süngerinide koyacağın yeri olan pompalı dimiii bende alıcam yaa kaça aldın ben geçende Eminönünden alıyordum geçerken alayım dedim unuttum Yüksel bekliyor diye
nası bişey resim koy hadeee
ya da yarın uğrarım sana bakarım yakınız yaa:jeyyar::jeyyar:
:1shok: :1shok:
:dilcikar: :dilcikar:
İyi geceler bukat işden ayrılırsan görüşebiliriz ancak yoğunsun bu aralar
Kısıryapalım mı betüş yarın
aybike "millet laf ediyo" derken beni mi kast ettin aşkolsun bacı:sinifsinif:
kızlar çok tatlısınız gülmekten kırılarak okudum yazdıklarınızı, maşallah size:enbuyukkk:
derya kıız, 2 de kalkmışsın kışlıkları çıkarmışsın, bütün kış oturucan öldüm diyin başka birşey demiyin:ecrin_bebek:. bak Leptabıma utan o ne yapsın garipimkaydirigubbakcemile3. şaka bir yana alışverişe gitseydin içinin sıkıntısına iyi gelirdi, alışveriş gibisi var mı hanımların tek ilacıhihoyyyt
BM parayla gittim alıcak bir şey yok diyon. daha ne alıcan tuu allah gözünü doyursun emi :1shok:. daha önce iki çift birden ayakkabı almıştın gözün doymamış anlaşılanyasakkelime. bize de bırak bacı kurutmuşsun çarşı pazarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
Leptabım kolay gelsin canım. tavanın küflerine çamaşır suyu sıkmaktan bıktın tabi taşınıyosunkaydirigubbakcemile3, sen de haklısın. taşınmak zor iş:gitme:. Tuzladan Pendik, Kartal, Çamlıca, Ümraniyeye taşınan biri olarak tavsiye istersen seve seve yardımcı olurum:hulya:kaydirigubbakcemile3
Antrenör, eğer ayın başı olsun öyle çıkarım diyorsan, eski tecrübelerimden biliyorum biraz zor çıkarsınkaydirigubbakcemile3. kim "ayın başı gelsin maaşımı alır çıkarım, bayram gelsin ikramiyemi alır çıkarım" dediğini duyarım bir türlü işten çıkamazlarkaydirigubbakcemile3. sana huzurla çalışabileceğin bol paralı yeni iş kapısı diliyorum:Saruboceq:
aybike "millet laf ediyo" derken beni mi kast ettin aşkolsun bacı:sinifsinif:
Lyre sana bayılıyorum, nick resmine daha çok bayılıyorum. sen çok yaşa emicokacimcoookŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?