Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

Yaa çok yoğunum kızlar..
Yoğunluk bir yana bazı durumlar var belki ayrılırım işten.
Hayırlısı artık.. :Saruboceq:

Aybik'im ya Alya'yı öp benim yerime..
Özledim kuzuyu.. :asigim:

Betüş'üm aldıklarını güle güle kullan canım. Şeniz

Mehtap'ım ilaç ihmal etme.. yasakkelime

Lyrecik yok musun buralarda. delikafadulden

Deryacıkcıkcık sana da yaptığın işler için bravo
a.s.

Canım uzun mesele ..
Yani kriterlerime uymadığını anladım.
Tecrübe için iyi ama ilerlemek isteyen için katkısı belli bir yere kadar olur bunu anladım

Ben yatıyorum canlar.
Özledim hepinizi. :kedi:
Bir görüşüp muhabbet edip hasret giderebilsek keşke
mafoldumben
İyi geceler hepinize öpüyorum canlar Şeniz

ivet ondan ,yarun gel bak :)
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ıyi geceler bukat işden ayrılırsan görüşebiliriz ancak yoğunsun bu aralar

Kısıryapalım mı betüş yarın

İyi geceler bukat işden ayrılırsan görüşebiliriz ancak yoğunsun bu aralar

Kısıryapalım mı betüş yarın

yapalım kuzu kaydirigubbakcemile2
şimdi anneme geçicem kahvaltıya sonra eve gelicem
yusufu aşıya götürmem lazım gelirmisin benle kısırdan sonra
korkuyorum ben tek çok kötü oluyorum ağlayıncasenağlama

kankalarım topic ilerlemiş nekadar sevndim oh bee
bakın millet laf edio nazara geldikkaydirigubbakcemile3
betülcüm kociğinin kesesine bereket güle güle kullan aldıklarını
derya sende eccik iş yapmadan dur daha yeni taşındın kuzu
buketoş hakkında hayırlııs olsun iş yaşamı okul yaşamına hiç benzemiyor değil mi?
lyre kafa sana ne diym bilemedimkaydirigubbakcemile3
leptap elim değmişken sana da yaziym "eferin annenler geldi diye burayı ihmal etmiosun gözüme girdin"kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
pek yazamıyorum oğlum bende onun dersleriyle uğraşıyorum :umursamaz:
ne çok ödev veriyor bu öğretmende lmaz:
herkeslere mutlu ve huzurlu günler kuzular
a.s.

bu cumartesi bana gelmek istermisiniz kızlar!!!!!!!!!!kimler gelebilir????

leptap elim değmişken sana da yaziym "eferin annenler geldi diye burayı ihmal etmiosun gözüme girdin"kaydirigubbakcemile5[/B][/QUOTE]
teşekkürler aybiğim hale bide hasta olduğumu saysak ev aradığımı falan ooooo valla iyi giriyom kkya
antrenörüm hayırlısı olsun sen daha ne güzel işler bulursun inş
ceydam gözün aydın oğlun yanındaymış
derya ve betüş yaaa ne nispet yapıyonuz kısır yapceklermişde afiyetle yiyin emi
lyre kafa şumiye iyi bak
şevval nirde yaaaa
pehli bayadır girmiyo topiğe

kızlar çok tatlısınız gülmekten kırılarak okudum yazdıklarınızı, maşallah size:enbuyukkk:

derya kıız, 2 de kalkmışsın kışlıkları çıkarmışsın, bütün kış oturucan öldüm diyin başka birşey demiyin:ecrin_bebek:. bak Leptabıma utan o ne yapsın garipimkaydirigubbakcemile3. şaka bir yana alışverişe gitseydin içinin sıkıntısına iyi gelirdi, alışveriş gibisi var mı hanımların tek ilacıhihoyyyt

BM parayla gittim alıcak bir şey yok diyon. daha ne alıcan tuu allah gözünü doyursun emi :1shok:. daha önce iki çift birden ayakkabı almıştın gözün doymamış anlaşılanyasakkelime. bize de bırak bacı kurutmuşsun çarşı pazarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

Leptabım kolay gelsin canım. tavanın küflerine çamaşır suyu sıkmaktan bıktın tabi taşınıyosunkaydirigubbakcemile3, sen de haklısın. taşınmak zor iş:gitme:. Tuzladan Pendik, Kartal, Çamlıca, Ümraniyeye taşınan biri olarak tavsiye istersen seve seve yardımcı olurum:hulya:kaydirigubbakcemile3

Antrenör, eğer ayın başı olsun öyle çıkarım diyorsan, eski tecrübelerimden biliyorum biraz zor çıkarsınkaydirigubbakcemile3. kim "ayın başı gelsin maaşımı alır çıkarım, bayram gelsin ikramiyemi alır çıkarım" dediğini duyarım bir türlü işten çıkamazlarkaydirigubbakcemile3. sana huzurla çalışabileceğin bol paralı yeni iş kapısı diliyorum:Saruboceq:

aybike "millet laf ediyo" derken beni mi kast ettin aşkolsun bacı:sinifsinif:

Lyre sana bayılıyorum, nick resmine daha çok bayılıyorum. sen çok yaşa emicokacimcoookŞeniz

bide benim hafızama hayrankalmıştın amma sen benden daha zekisin nikonum alkisalkisalkis küflerime çamaşır suyu sıktığımı ble hatırlıyon bravo:lepi: bu siteye o şekilde üye olmuştum zaten duvardaki küfleri nasıl temizlerim diye araştırırken kk yı keşfettim
canım beylikdüzünden başka yerde düşünmüyoz şimdilik bi bakarsın ilerde anadolu yakasına taşınma işim olursa fikirlerini seve seve alırım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…