- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar ne hoş olmuşş topiğiniz imrendim vallaa.. iyi paylaşımlarr :asigim:
sesiz sinsi yılan gibi delikafadulden alışana kadar cnm genelde ilk basta insanları dinleyerek inceleyerek geçiriyorum sonraa cırcırcırrrr
yok yahu küçük deildir sinsiliğimden kısılmıştır arkadaşlarım öle dio yakın çevremde adım ferhunde delikafadulden genelde onun gibi çalışıyo delikafadulden
benide davet ettiğiniz için teşekkur ederimm .. tabiiki sık sık gelirim bendee böle hoş bi yere gelinmezmii :1rolleyes:
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi siz kocanızın koynunda ben soğuktan ölemmiiii dırı dırı dırırırı dırırrı drırm dıırırırım dırırırı:teytey::dance:hihoyyyt ahhhhh krizzz yaktın beniiiiiii ocağıma incir ağcı diktinnn :roflol:
sende gel canım katıl bizeayy kızlar ne hoş olmuşş topiğiniz imrendim vallaa.. iyi paylaşımlarr :asigim:
sesiz sinsi yılan gibi delikafadulden alışana kadar cnm genelde ilk basta insanları dinleyerek inceleyerek geçiriyorum sonraa cırcırcırrrr
yok yahu küçük deildir sinsiliğimden kısılmıştır arkadaşlarım öle dio yakın çevremde adım ferhunde delikafadulden genelde onun gibi çalışıyo delikafadulden