Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi kendini anlat birazcıkferahfeza tanıyalım seni

öle nolsssun işte.yeni evliyim:) öğrenciyim :) ünide:) buraya da yeni üyeyim :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

profilime bakmışsın ya ondan dedim:) ya işte öyle acemiliklerle geçiyor:) yemek yapmayı felan öğreniyorum:) babamlar 30 unda evlenene erken evleniyor diyordu. çok seviyordum. oldu işte:)

profilime bakmışsın ya ondan dedim:) ya işte öyle acemiliklerle geçiyor:) yemek yapmayı felan öğreniyorum:) babamlar 30 unda evlenene erken evleniyor diyordu. çok seviyordum. oldu işte:)

30 muuu babalar kıyamaz zatennn

nasıl tanıştınızzz
anlat hadii
öğrenirsin daha yemek yapmayı falan yeniysen bir de öğrenciysennn
Eşinde mi öğrenci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…