• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

öle nolsssun işte.yeni evliyim:) öğrenciyim :) ünide:) buraya da yeni üyeyim :)

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

profilime bakmışsın ya ondan dedim:) ya işte öyle acemiliklerle geçiyor:) yemek yapmayı felan öğreniyorum:) babamlar 30 unda evlenene erken evleniyor diyordu. çok seviyordum. oldu işte:)

profilime bakmışsın ya ondan dedim:) ya işte öyle acemiliklerle geçiyor:) yemek yapmayı felan öğreniyorum:) babamlar 30 unda evlenene erken evleniyor diyordu. çok seviyordum. oldu işte:)

30 muuu babalar kıyamaz zatennn

nasıl tanıştınızzz
anlat hadii
öğrenirsin daha yemek yapmayı falan yeniysen bir de öğrenciysennn
Eşinde mi öğrenci

Back