Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

tırtdım vallah yok yawrimm ben kediden tırsiymm evimde korkarım parıldak gözlerinden:1shok:
ama senin için sevindimkaydirigubbakcemile3

kız onlardan korkulur mu minişş onlarrr minişşşş :emir_bebek:

geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun Lyre
kusura bakma yazamadım daha önce
ne güzel bir kedin olacak demek
bir zamanlar benimde vardı siyam kedim çok sevimli ve yaramaz oluyorlar kaydirigubbakcemile4

ceydacım tsk ederim tatlım a.s. ne oldu senin kedineee :uhm:

bana kedi alan en sonunda ikna olan beyime alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yoktur belki ama ne bileyim o zaman öle olması gerekti
ama kedileri bende çok severim ya
ne güzel sevindim senin adına
eşini nasıl ikna ettin bu arada?

çok istediğimi biliordu doğum günü süprizi yaptı nasıl ikna olu bende bilmiyorum

mutluluktan gözlerim yaşardı esim var ya hiç sevmez kedileri ama oldu ikna gerçekten pek mutluyum :lepi:

yarın kediyi alıcaz o zaman eklerim cnm bi kediye tavki hemide ne tav bi sene sürer bu tav halim delikafadulden

kızlar kızlarrrr esimden en güzel doğum günü hediyemi aldımmm artık benim de evde bir kedim olcak kamelya bebisim kıskanmazz ins onu da çok seviyorummm yarın sahibi ok derse evimizde bir siyam kedisi olcak çok mutluyum çokkkk :sm_cool:

Annaammmkedimiii sıkıştırmaya gelebilirmiyim Lyre kafa nolurrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Çok güzel bir süpriz gerçekden benimkide kuşalrı çok seviyor bu aralar diyorum ona bi muhabbet kuşu mu alsam acaba
Benim vardı bakımı çok zor ama 13 yıl beraberdik sonra öldüsenağlama
İlk evlendiğimizde deli oldum kuş diye ikna olmamıştı geçende annemin komşusu bıraktı 1 haftalığına bayıldı benim ki kuşa acaba bende mi alsam kiii bi hayvancık:lepi:

tabiki gelebilirsin hayatım kapım her zaman hepinize açık ben misafiri cok severim yatıya bile gelebilirsiniz kedi al cnmmm çok tatlılar

Back