Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

her bahar olan bişise hamiş değils,indir deryoşum hehhee

değilimdir yaww bilim ben
her bahar yüzüm şişmezdi yaaa
kaşınıyor böyle
hani sivrisinek ıssırırrr kabarıryaaa
ööyle kabarıyor durduk yere aynaya bakınca görüyorumm
sonra kaşınıyor
birkaç saat sonra şiş iniyor başka yerde çıkıyor ama kırmızılık kalıyorrrr :uhm::uhm:

aaaaa o alerjimi oluyoo...benim hiç alerjim olmadı kisenağlamasenağlama benimde geçen gün elimin üzeri oldu öyle,kaşındı kaşındı,bi baktım dediğin gibi sinek ısırmış gibi şisti,sonrada indi,ertesi gün yine kaşındı. 1 haftadan beride bişi yok

kaşınıyom dediniz yaaa şimdi otomatik benide kaşıntı tuttu hemide çok tatlı hep öyle olur bende kaşıntıyı aklıma getirmeye göreyimkaydirigubbakcemile3

benim bazı şeylere alarjim var canımm
mesela beni arı sokunca hastanelik oluyorum
taze cevizden en fala 4 tane yiyebiliyorum
ekmeğe sürülen saralle tarzı çikolatalarrr anında alerji yaparr
tuhaftır ama taze bitki çayları bile yapabiliyor bazennn doğal gıdalarda öyleee:roflol::roflol:
tozada alarjim var evde tozu genelde kocik alır saolsun
senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
kaşınıyom dediniz yaaa şimdi otomatik benide kaşıntı tuttu hemide çok tatlı hep öyle olur bende kaşıntıyı aklıma getirmeye göreyimkaydirigubbakcemile3

ehuehuehu:roflol::roflol::roflol: benim yanımda öyle bit pire bilmem ne konuşulur senin gibi kaşıntı konusu açılır bende başalrım kaşınmayaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:1shok: benim bişeye alerjim yok heralde,bi şikayetim olmadı şükür.yalnızca geçenki durum dışında

bende kociğe bakayım azıcık ilgileneyim yawww
ogelirim yineee
uyumaya gidenlerrr Allah rahatlık versiinnnn

pc başında kardeşim vardı yazamadım kıslar
şimdi kalktıda yazıyorum uyumaya gidenlere iyi uykular tatlı rüyalar
Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…